UUTINEN | SB-PRO

17.06.2017

Onnistuneiden treenimatsien kautta kesätauolle

C-tytöt Musta pelasi viikon  aikana kaksi harjoitusottelua – keskiviikkona Steelersiä ja lauantaina PSS:aa vastaan.

Steelers kohdattiin komealla Elenia Areenalla ja lainassa oli maalivahti Niina Markkanen EräViikingeistä, kun omat maalivahdit olivat kiinni muissa koitoksissa. Ottelu päättyi Pron 6-3 voittoon (3-2, 0-1, 3-0), torjunnat ottelussa (Stleelers – Pro) 21-5. Kovimmat tehopisteet nasautteli Milja Ronkainen (3+1), jolle ottelu oli vasta ensimmäinen tämän ryhmän mukana tällä alkaneella uudella pelikaudella.

Lauantaisessa PSS-ottelussa Aurorahallissa ei porvoolaisryhmä pystynyt ennakko-odotuksista poiketen antamaan kovin kovaa vastusta, tulos Prolle tällä kertaa 10-1 (1-0, 5-1, 4-0). Porvoolaisten ryhmä kuitenkin vielä muuttunee aikalailla ennen elokuun SM-karsintoja. Torjunnat ottelussa PSS 27, Pron Nuppu Tikkakoski 8. Neea Mustola kirjautti tehopisteet 2+2 ja lisäksi ottelun ainoan kaksiminuuttisen. Henriikka Väistö puolestaan avasi pistetilinsä joukkueessa syöttämällä päivän yhdeksännen osuman.

Kaikki kolme joukkuetta valmistautuvat kesän harjoitusjakson aikana elokuisiin SM-karsintoihin – Steelers toimii isäntänä C-tyttöjen karsintalohkojen A-C peleissä Elenia Areenalla ja PSS ja SB-Pro suuntaavat Kontiolahdelle, jossa FB Factorin järjestämässä tapahtumassa PSS pelaa lohkossa D ja Pro lohkossa E, jossa se kisaa sarjapaikasta NST:n ja OLS:n kanssa.

Ennen karsintoja tiedossa on myös kovatasoinen Loisto Cup Turussa ja karsinnan jälkeen syyskuussa SB-Pro järjestää oman kutsuturnauksen 9.9. Askola Areenalla. Seuraavana viikonloppuna joukkue on mukana Häme Cupissa Hämeenlinnassa.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa