UUTINEN | SB-PRO

24.05.2017

Kujaloiden siskoksille tunnustusta

Salibandyn arvostettu erikoissivusto Pääkallo on jakanut viime kauden parhaille tunnustusta. Aiemmin tunnustusta sai maalivahtiosaston Tiltu Siltanen ykkös paikalla. Nyt oli vuorostaan puolustajien valinnan aika. Päätös kauden parhaasta ei jättänyt jossitteluita. Uudella pelipaikalla nähty joukkueen kapteeni Elina Kujala sai kauden parhaan puolustajan tittelin.

1. Elina Kujala, SB-Pro
“SB-Pron pelillinen johtaja oli tällä kaudella Elina Kujala. Uudella pelipaikalla puolustajana operoinut Kujala sai myös tehoja irti ollen joukkueensa paras pistenainen 45 tehopisteellään runkosarjassa. Kyseisellä lukemalla irtosi myös kokonaispörssin neljäs sija. Pudotuspeleissäkin takoi yli piste per peli ja plusmiinustilasto näytti koko kauden loistavia lukemia. Kujala johti joukkueensa kapteenina nurmijärveläiset Superfinaaliin, jossa vastassa oli kuitenkin ylitsepääsemätön vuori. Kauden parhaan pakin tittelistä ei silti ole epäselvyyttä. -paakallo.fi-“
Katso koko juttu tästä

 

Lisäksi Pääkallo valitsi kauden Naisten liigan hyökkääjiä. Tässä kategoriassa palkittiin kauden neljänneksi parhaaksi Liiganaisten Karoliina Kujala.

4. Karoliina Kujala, SB-Pro
“Karoliina Kujala on ollut vuosikausia liigan kärkeä, eikä taso pettänyt menneellä sesongillakaan. Kujala oli joukkueensa paras maalintekijä runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Vahva pelisilmä ja muutenkin tasaisen hyvät ominaisuudet takaavat tason illasta toiseen. Yksi joukkueensa kokeneimmista pelaajista ja tärkeä palanen myös Pron tulevaisuuden kannalta. -paakallo.fi-“
Katso koko juttu tästä

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA