UUTINEN | SB-PRO

18.05.2017

Pääkallo on valinnut Tiltu Siltasen kauden parhaaksi maalivahdiksi

Pääkallo on päättyneen kauden jälkeen eri osa-alueiden parhaita pelaajia. Nyt vuorossa ovat maalivahdit. Kauden parhaaksi valittiin SB-Pro:n #35 Tiltu Siltanen. Onnea Tiltu!! Alla linkki Pääkallon juttuun, sekä perustelut valinnalle.

Naisten maajoukkueeseenkin noussut Siltanen on ollut viime vuosina SB-Pron kantavia voimia. Täksi kaudeksi joukkue vahvistui ja samalla myös Siltanen jatkoi varmoja otteitaan. Tuloksena oli Superfinaali-paikka ja kaulassa kauden jälkeen hopeamitali. Rauhallinen ja pakettinsa hyvin kasassa pitävä Siltanen oli erityisesti pudotuspeleissä huippuiskussa. SB-Pro eteni tappioitta finaaliin asti, ja Siltanen koppasi palloja erinomaisella torjuntaprosentilla, 87,5. Kokenut liigatorjuja ei liiemmin ailahtele.

Lue koko artikkeli tästä.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa