UUTINEN | SB-PRO

14.05.2017

Vierumäki Floorball Cup Finaali, LASB – SB-Pro

Turnaus huipentui SB-Pron osalta finaaliin LASB:ia vastaan.

LASB oli pelin alussa hiukan niskan päällä ja loi pahoja tilanteita alusta lähtien. Pro pääsi pikkuhiljaa peliin mukaan ja saikin pari tilannetta vastustajan maalille. LASB onnistui maalinteossa viidennellä minuutilla kun SB-Pron puolustus ei lähtenyt estämään vastustajan laukausta. Pro ei kuitenkaan häkeltynyt, ja onnistui tasoittamaan pelin 1-1 muutama minuutti myöhemmin vanhanaikaisella. LASB:n johto-osuma 2-1 kimposi onnekkaasti SB-Pron puolustajan pään kautta. Jakson loppu mentiin puolelta toiselle ilman lisämaaleja.
Toisella jaksolla LASB lisäsi johtoa 5 minuutin kohdalla numeroihin 3-1. Maali tuli vastahyökkäyksen päätteeksi ja upposi takatolpan kautta . Tämän jälkeen peli oli tasaista vääntöä ja vauhdikasta menoa puoleta toiselle. Kun 8 minuuttia oli jäljellä SB-Pro sai vapaalyönnin hyökkäyspäässä läheltä keskiviivaa. Pron valmennus otti tuolloin aikalisän. Ja se tuotti tulosta, kun valmennuksen luoma vapaalyöntikuvio sekoitti vastustajan pelin totaalisesti hetkeksi, ja Pro onnistui kaventamaan pelin maalinedustalta. SB Pro jatkoi erinomaista syöttöpeliä, ja aiheutti paineita vastustajan maalille. 3-3 tasoitus syntyi myöskin vapaalyönnin jälkeen muutama minuutti ennen pelin loppua. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuudet viedä joukkueensa johtoon pelin loppupuolella. SB-Pro osui tolppaankin, mutta epäonneksi pallo kimposi siitä maalin ulkopuolelle. Viimeisellä minuutilla LASB sai vielä kovan painostuksen aikaiseksi. Ja sen jälkeen kuvioihin astui tuomarityöskentely. LASBn pelaaja oli täysin vapaana maalin edustalla ja pallo kulmassa. LASB sai syötetty vapaana olleelle pelaajalle maalin eteen, mutta juuri ennen laukausta SB-Pron hyökkääjä juoksi tilanteeseen ja onnistui työntämään mailansa laukauksen eteen, mutta tuomari tulkitsi puhtaan palloneston rikkeeksi, ja tuomitsi tilanteesta rangaistuslaukauksen 11 sekunttia ennen pelin loppua. LASB onnistui rangaistuslaukauksessa, ja vei lopulta finaalin tiukasti 4-3. Muuten hieno turnaus sai ikävän jälkimaun tuollaisen tuomion johdosta. SB-Pro pelasi kuitenkin kauden hienointa peliä, ja jokainen tyttö sekä valmennus saa olla ylpeä joukkueen pelistä.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa