UUTINEN | SB-PRO

14.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, FC Tuusula – SB-Pro

Vierumäen turnaus jatkui Äitienpäivä aamuna välieräällä, vastustajana perjantaista tuttu FC Tuusula.

Tuusula oli kuin eri joukkue kuin perjantaina, ja sai luotua heti ensimmäisen maalipaikan, jonka SB-Pron maalivahti hienosti torjui. Tämän jälkeen peli eteni Pron hallinnalla, mutta vastustaja sai muutaman vaarallisen tilanteen luotua. SB-Pro siirtyi 0-1 johtoon hienon syöttöpelin jälkeen. 0-2 syntyi maalinedushässäkästä.  Pron 0-3 johto tuli puolustajan kaukovedosta juuri ennen puoliaikaa.
Toisen jakson alkupuolella FC Tuusula onnistu kaventamaan 1-3 nopeasta vastahyökkäyksestä. Jakson puolivälissä Pro iski Tuusulan maalivahdin torjunnan jälkeen lukemat 1-4. Pelin hallinta säilyi SB Prolla, ja  1-5 numerot tulivat Pron puolustajan hienon nousun päätteeksi. Kavennus syntyi pelin loppuhetkillä kun Pro pelasi puolustuspäässä hiukan laiskasti, ja vaststaja pääsi iskemään 3 vs.2 hyökkäyksen päätteeksi loppulukemiksi 2-5.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA