UUTINEN | SB-PRO

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, SB-Pro – PHSB

Päivän viimeisen ottelun vastustaja oli isäntäjoukkue PHSB. Tuttu vastustaja jo edelliskaudelta.

Peli alkoi tytöiltä huomattavasti edellistö ottelua pirteämmin, ja 3 minuutin pelinjälkeen SB Pro puolustaja kiersi vastustajan maalin takaa ja siirsi Pron  1-0 johtoon . 2-0 lukemat tulivat jälleen Pron puolustajan mailasta kun oli pelattu 6:30. Tauolle siirryttiin lukemista 3-0. Maali tuli puolustajan kaukovedosta juuri ennen taukosummeria.

Toinen jakso oli edelleen tytöiltä pirteää pelaamista vaikka jaloissa alkoi jo painaa aiemmat pelit. Pro meni jo 4-0 johtoon  toisen puoliajan alussa. 5-0 syntyi suoraan vapaalyönnistä kun 5 min oli toista puoliaikaa pelattu. 6-0 tuli maalin läheltä kun jakson loppupuoliskolla. 7-0 syntyi monen syötön jälkeen puolustajan kaukovedosta. Vastustaja onnistui murtamaan Pron nollapelin vain minuutti ennen loppua lukemiin 7-1. Pro kuitenkin pelasi loppuun saakka tehokkasti, ja loppunumerot 8-1 tulivat puoli minuuttia ennen loppusummeria.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa