UUTINEN | SB-PRO

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, SB-Pro – LASB

Turnaus jatkui aamuottelulla Lammin SB:tä vastaan. Alku oli tasaväkistä ja peli pyöri molemmissa päissä. Ajassa
5:20 SB Pro meni 1-0 johtoon. Minuutti edellisestä kaukolaukauksella Pro lisäsi johtoa 2-0 lukemiin. Vastustaja kuitenkin kavensi heti perään 2-1. Loppu puoliaika oli tasaista ja vauhdikasta peliä, ja tilanteita oli molemmissa päädyissä, mutta enempää maaleja ei tullut.

Toisen puoliajan alussa SB Pro siirtyi 3-1 johtoon. Seuraavalla minuutilla vastustajalle vihellettiin käsin pelaamisesta jäähy. SB Pro ei saanut kunnon maalipaikkoja jäähyn aikana vaikka pallonhallinta oli hyvä. Pian jäähyn jälkeen vastustaja sai rangaistuslaukauksen Pron pelaajan pelatessa ilman mailaa, ja LASB kavensi rankkarista 3-2. Erän puolivälissä prolle tuomittiin jäähy, joka kestettiin mallikkaasti. 34 min kohdalla LASB tasoitti pelin 3-3 epäonnistuneen purun jälkeen. Ja minuutti edellisestä LASB:n meni 3-4 johtoon onnekkaalla kaukolaukauksella. Näihin lukemiin peli päättyi vaikka tytöt tsemppasivat loppuun asti. Vastustaja oli selkeästi edellispäivän vastustajaa kovatasoisempi.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA