UUTINEN | SB-PRO

13.05.2017

Vierumäki Floorball Cup, FC Tuusula – SB-Pro

D-tytöt päättävät kautensa Vierumäellä, Vierumäki Floorball Cupissa. Mukana 5 joukkuetta;SB Pro, LASB, FC Tuusula, NST ja PHSB.

Avausvastustajaksi asettui FC Tuusula, jonka tasosta ei ollut etukäteen tietoa. Tytöt lähtivät peliin hyvällä asenteella, ja ajassa
2:24 hyökkäyspään pallonriiston jälkeen SB Pro meni 0-1 johtoon. Peli jatkui SB Pron hallinnalla, ja ajassa 3:50 syntyi 0-2 osuma maalin edustalta. Hallinta jatkui edelleen ja hyviä tilanteita syntyi, ja reilun 8 min jälkeen peli oli jo 0-3. Vastustaja pääsi puolustuksen uinahtelun seurauksena yrittämään kavennusta pariinkin otteeseen, mutta SB Pro piti maalinsa puhtaana. Seuraavaa maalia saatiinkin odotella 10 minuuttia. 0-4 tuli 18 min jälkeen, ja 0-5 minuutti edellisestä. Näissä lukemissa siirryttiin puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi tehokkasti, kun Pro lisäsi johtoaan 21 min kohdalla lukemiin 0-6 kulmalyönnin jälkeen maalin takakulmalta. Ja heti perään maalin edestä 0-7. Viitisen minuuttia edellisestä Pro teki 0-8 maalin kulmalta. Lukemat 0-9 syntyi vaparin jälkeen kaukaa taidokkasti takatolpan kautta. Ja ottelun loppulukemiksi 0-10 hienolla rannelaukauksella  Tytöt pelasivat paikoitellen jopa loisteliasta syöttöpeliä, ja maalitilanteita syntyi jatkuvasti. Vaikka vastustaja oli selkeästi heikompi, niin tuollaista peliä oli ilo seurata.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa