UUTINEN | SB-PRO

08.05.2017

D-tyttöjen harjoitusottelu M-Team – SB-Pro

Pro ja M-Team kohtasivat edellisen kerran harjoitusottelun merkeissä Campo Centerissä 27.4. Tuolloin lukemiksi kirjattiin 9-6 Pron hyväksi. Tänään Pro saapui vierasjoukkueena Ruskeasuolle.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti. Joukkueet loivat vuoron perään tilanteita maaleille ja maalivahdit joutuivat töihin. Erän lopussa Pro avasi maalitilin, päättäen erän lukemiin 0-1.

Toiseen erään M-Team tuli vahvasti ja tekikin tasoitusmaalin erän ensimmäisellä minuutilla. Peli oli tasaista, mutta Pro ei onnistunut maalin teossa. M-Team sen sijaan teki toisen erän aikana vielä kolme maalia lisää. Toisen erän päättyessä lukemat olivat jo 4-1 kotijoukkueen hyväksi.

Kolmannessa erässä peli jatkui tasaisena. Molemmilla joukkueilla oli tilanteita maalilla. 35. peliminuutilla M-Team meni 5-1 johtoon. Pro tsemppasi hienosti loppuun asti ja teki kavennusmaalin aivan viimeisillä sekunneilla. Loppulukemaksi kirjattiin täten 5-2 kotijoukkueen hyväksi.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa