UUTINEN | SB-PRO

27.04.2017

D-tyttöjen harjoituspeli SB-Pro- M-Team

D-tyttöjen tämän viikon toisen harjoitusottelun vastustajaksi Campo Centeriin saapui M-Team Helsingistä. Ottelussa oli tunnelmaa, kun sisään tultiin musiikin ja esittelyn kera. M-Team aloitti ensimmäisen erän vahvasti ja teki avausmaalin ottelun toisella minuutilla. Ajassa 2.25 Pro pääsi tasoittamaan, mutta M-team teki 1-2 johtomaalin melkein heti perään. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja maaleja tehtiin lähes vuorotellen. Erän loppulukemiksi kirjattiin 5-4 kotijoukkueen hyväksi.

Pro tuli toiseen erään hyvällä sykkeellä ja M-Teamin maalivahti torjui kotijoukkueen vetoja. Erän edetessä pelattiin tasaisesti molemmissa päädyissä ja vetoja kohti maalia tuli molemmin puolin. Ajassa 21.04 Pro teki 6-4 johtomaalin ja minuutin päästä kotijoukkue karkasi jo 7-4 johtoon. Toisen erän lopussa tuomittiin ensin M-Teamille jäähy. Pro ei päässyt ylivoimatilanteessa maalin tekoon ja joukkueet jatkoivat täysilukuisina, kunnes vuorostaan Prolle tuomittiin jäähy. Toisen erän päättyessä Pron jäähyä oli jäljellä 27 sekuntia.

M-Team pääsi aloittamaan kolmannen erän ylivoimalla. Maaleja tilanteessa ei tullut ja joukkueet pääsivät jatkamaan täysilukuisina. Pron puolustus nukahteli hetkellisesti ja maalivahti pelasti tiukasti muutaman M-teamin vedon. Ajassa 34.42 kotijoukkue siirtyi 8-4 johtoon. M-Team kiri pelin lopussa kahden maalin päähän tilanteeseen 8-6. Kun peliä oli enää puoli minuuttia jäljellä, Pro kuittasi ottelun loppulukemiksi 9-6.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa