UUTINEN | SB-PRO

24.04.2017

D-tyttöjen harjoituspeli SB-Pro-Oilers

SB-Pron harjoitusvastukseksi Campo Centeriin saapui Oilers Espoosta. Pro aloitti pelin vahvasti tehden avausmaalin pelin toisella minuutilla. Oilers sai muutaman vedon kohti SB-Pron maalia, mutta puolustus katkoi menestyksekkäästi nämä hyökkäykset. SB-Pro hallitsi peliä; syötöt löysivät omille pelaajille ja saatiin vetoja vastustajan maalia kohti. Oilers pääsi yrittämään parista vaparista maalia, tuloksetta. Ensimmäisen erän loppupuolella vastustajan maalilla oli melkoista härdelliä ja SB-Pro pääsikin 2-0 johtoon. Tästä maalista ehti kulua vain hetki ja SB-Pro teki jo kolmannen maalinsa. Vastustaja ei saanut rakennettua hyökkäyksiä ja SB-Pro pääsikin vielä erän lopussa hyvällä kommunikoinnilla ja onnistuneilla syötöillä 4-0 johtoon.

Toisen erän alkuun Oilers pääsi heti laukomaan kohti SB-Pron maalia. Maalivahti torjui tämän ansiokkaasti. SB-Pro pääsi peliin mukaan ja tykitti laukauksia kohti Oilersin maalia. Oilers pääsi kerran vastahyökkäykseen yksin läpi, minkä SB-Pron maalivahti torjui. Ajassa 23.02 SB-Pro siirtyi jo 5-0 johtoon. Toisen erän viimeisillä minuuteilla SB-Prolle tuomittiin jäähy. Ja hetki tämän jälkeen jäähylle joutui Oilersin pelaaja. SB-Pro teki viimeisillä sekunneilla vielä 6-0 maalin.

Kolmannen erän alkuun Oilers pääsi heti yrittämään vaparista maalia. SB-Pron muuri piti ja Oilers ei päässyt vieläkään tekemään ottelun avausmaaliaan. Kun kolmatta erää oli pelattu vajaa kaksi minuuttia, tuomittiin SB-Prolle jäähy. Oiles sai ylivoimalla yhden hyvän vedon kohti SB-Pron maalia. Tästäkään ei vielä Oilersin avausmaalia syntynyt ja SB-Pro kesti alivoiman. Kolmannen erän viidennellä minuutilla Oilersille tuomittiin jäähy ja heti perään toinen. SB-Pro pääsi pelaamaan viidellä kolmea vastaan, muttei saanut maalia aikaiseksi. Kolmannen erän puolivälissä SB-Prolle tuomittiin vielä yksi jäähy. Oilers sai vetoja kohti SB-Pron maalia, mutta maalivahti torjui nämä ansiokkaasti. SB-Pro kesti alivoiman ja pääsi yrittämään erän lopussa vielä maalintekoa, mutta ottelun kolmas erä jäi maalittomaksi ja tulokseksi kirjattiin lukemat 6-0 kotijoukkueen hyväksi.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa