UUTINEN | SB-PRO

11.04.2017

D-tyttöjen kausi päätökseen

D-tyttöjen kauden päätösturnaus pelattiin Arena Center Ruskeasuolla.

PSS Keltainen – SB-Pro
Asetelma otteluun lähdettäessä oli jännittävä sillä PSS oli vain pisteen Pron edellä.
Pro aloitti erittäin vahvasti ja sai luotua tilanteita vastustajan maalille mutta hyvistäkään tilanteista huolimatta maalia ei saatu aikaiseksi. Tämän jälkeen ottelu tasoittui ja oli tasaväkistä vääntöä. PSS siirtyi johtoon 11 min kohdalla mutta vain muutama minuutti tämän jälkeen, Pro tasoitti ottelun kovan painostuksen jälkeen. Toiseen erään lähdettiin tilanteesta 1-1.

Toiseen erään Pro ei tullut samanlaisella sykkeellä kun ensimmäiseen vaan uinuili erän alussa ja tätä tilannetta PSS ei jättänyt käyttämättä ja siirtyi jälleen maalin johtoon reilun minuutin jälkeen. Pro heräsi taistelemaan vaikean alun jälkeen ja painosti vahvasti, mutta PSS siirtyi nopealla vastaiskulla 3-1 johtoon. Loppuerä olikin tasaväkistä kamppailua.

Kolmanteen erään Pro sai vahvan alun ja kavensi nopeasta vastahyökkäyksestä tilanteeksi 3-2. Pro jatkoi painostusta mutta maalit jäivät puuttumaan. Pro yritti hakea aikalisän kautta tasoitusta mutta se ei riittänyt. Kun peliä oli pelaamatta reilut kaksi minuutti, ottaaa Pro maalivahdin pois hakien tasoitusta. Kovasta yrityksestä huolimatta ei maaleja vastustajan päähän saatu tehtyä mutta PSS pääsi iskemään vielä tyhjiin loppulukemiksi 4-2. Pro yritti vielä ilman maalivahtia kavennusta siinä onnistumatta, ja näin PSS vei voiton jättäen Pron lohkon viidenneksi.

SB-Pro-Classic
Pro aloitti jälleen vahvasti lohkon kärkijoukkuetta vastaan ja tilanteita syntyi molemmin puolin. Seisemännellä minuutilla Classic pääsi tekemään johto-osuman kun prolla oli vaihto kesken. Pro kuitenkin kuittasi ottelun tasoihin heti seuraavassa vaihdossa hienon pystysyötön päätteeksi. Sen jälkeen taas tasaista ja vaudikasta peliä, tilanteita puolin toisin. Pari minuuttia ennen erätaukoa pron oman maalinedustan purku ei onnistunut ja Classic siirtyi 1-2 johtoon.

Toisen erän alkuun Classic siirtyi 1-3 johtoon onnekkaan kimmokkeen saatteleman. Pro ei kuitenkaan häkeltynyt osumasta, vaan kavensi ottelun hetkeä myöhemmin. Erän puolivälissä Classic onnistui lisäämään johtoa Pron puolustuksen keskeltä. Erän lopussa Classic pääsi läpisyötöstä viimeistelemään lukemiksi 2-5, ja niissä numeroissa siirryttiin erätauolle.

Pro kavensi kolmannen erän alussa vaparin jälkitilanteesta lukemiin 3-5. Takaa-ajo kuitenkin tyssäsi kun Prolle tuomittiin jäähy erän puolivälissä ja pro joutui alivoimalle. Tätä alivoimaa Pro ei kuitenkaan kestänyt vaan Classic napautti loppu lukemiksi 3-6 ylivoimalla.

Tämä turnaus oli päätös “viralliseen” kauteen mutta joukkue osallistuu vielä Vierumäellä pelattavaan turnaukseen äitien päivänä ennen lopullista siirtymistä kohti kovempia kesäharjoitteita.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA