UUTINEN | SB-PRO

09.04.2017

Liiganaiset tiukkaan voittoon Oulussa, välierät katkolla keskiviikkona

Liiganaiset voittivat tiukan ottelun loppulukemin 4-5. Kaksi ensimmäistä erää oli vähämaalisia päättyen kumpainenkin lukemin 1-1, joten kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteesta 2-2. Pron kahdesta ensimmäisistä maaleista vastasi Mirja Hietamäki siskonsa Lauran syötöstä. Kolmannen erän alussa Pro pääsee ensimmäistä kertaa johtoon ottelussa kun Hietamäen siskoksista Laura vuorostaan tekee maalin Kia Lehmusvuoren syötöstä. Hetkeä myöhemmin Karoliina Kujala kasvattaa johtoa jo kahteen maaliin Jaana Lirkin syötöstä. Kun ottelua on pelaamatta reilut viisi minuuttia, pääsee Pro jo selvään kolmen maalin johtoon Laura Hietamäen tehdessä ja Daniela Westerlundin syöttäessä. Ottelu ei kuitenkaan ollut ohi vaan reilu minuutti edellisestä kun Ankat kaventaa 3-5:een. Ankat tulee erän lopussa kovaa päälle pelaten ilman maalivahtia ja pääseekin aina maalin päähän mutta aika loppunee kesken ja Pro korjaa voiton ottelusta.

Ottelusarja SB-Pro:lle voiton 2-0 ja välieräsarja on katkolla ensimmäistä kertaa tulevana keskiviikkona kun joukkueet kohtaavat seuraavan kerran.

Ottelu alkaa klo.18:30, paikkana Campo Center

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA