UUTINEN | SB-PRO

08.04.2017

SB-Pro on valittu Maajoukkutie -yhteistyöseuraksi

SB-Pro on valittu Suomen salibandyliiton MAAJOUKKUETIE -yhteistyöseuraksi.

MAAJOUKKUETIE -toiminta on suunnattu tavoitteellisessa kilpaurheilussa toimiville D-, C- ja B- juniori-ikäisille pelaajille, joukkueille ja seuroille. Tavoitteena on vahvistaa koko seuran valmennusjärjestelmän kehittymistä aina lapsesta edustusjoukkuetasolle.

Yhteistyöseuratoimintaan kaudelle 2017-18 on valittu C-tyttöihin EräViikingit, SB-Pro, PSS, Classic ja Northern  Stars. Lisäksi ikäluokkaan muodostetaan kolme United-joukkuetta, jotka koostuvat niistä ikäluokan parhaista yksilöistä, joiden seurajoukkueet eivät ole toiminnassa mukana. Tämän kokonaisuuden kautta toiminnassa ovat mukana valtakuntamme parhaat seurat ja yksilöt.

D-tytöissä mukaan valittiin seurajoukkueista EräViikingit, Classic, SB-Pro ja GrIFK, joiden lisäksi muodostetaan neljä United-joukkuetta.

MAAJOUKKUETIE-seurantatapahtumat järjestetään Salibandyliiton valmennuskeskuksessa Eerikkilässä, joka on suomalaisen salibandyn valmennus-, tutkimus- ja kehityskeskus.

Kehittymisen seurantatapahtumia järjestetään jokaiselle ikäluokalle kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Ne pitävät sisällään turnausottelut, yleistaitojen, lajitaitojen, taktisten taitojen, fyysisten valmiuksien ja henkisten valmiuksien (itsearvioinnit) kontrolleja. Kolmas pelaajille suunnattu tapahtuma on pelitapahtuma, jonka ajankohta on tammi-helmikuu 2018.

Linkit MAAJOUKKUETIE
Pelaajalle
Vanhemmille

SB-Pro:lta mukana ovat kaudella 2017-2018 joukkueet C-tytöt musta (2003-2004) sekä D-tytöt (2005-2006)

C-tytöt Musta -joukkueenjohtaja
Janne Kosonen, sbpro.ctytot@gmail.com, puh. 050-5113628

D-tytöt -joukkueenjohtaja
Janne Raatikainen, janne.raatikainen@sb-pro.fi, puh.040-5555831

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa