UUTINEN | SB-PRO

19.03.2017

Runkosarja päätöksessä

Liiganaisten tämän kauden runkosarja on päättynyt. Viimeisessä ottelussa, joka pelattiin Hämeenlinnassa, Steelers kaatui selvin numeroin 2-12.

Viimeisen kierroksen jälkeen SB-Pro:n tilastot ovat seuraavat. 22 ottelua 19 voittoa 0 tasapeliä 3 tappiota. Maalien osalta runkosarja sujui seuraavasti. Joukkue onnistui tekemään 157 osumaa, päästettyjä maaleja kertyi 94. Täten maalieroksi saadaan 63. Pisteitä joukkueelle kertyi 38. Kaiken tämän tuloksena oli runkosarjan toinen sija.

Liiganaisten pistepörssin voitti Elina Kujala. Yhteensä Ellu saalisti 45 pistettä, tuo kokonaismäärä muodostui seuraavasti. 22 ottelua 18 maalia 27 syöttöä. Tuolla pistemäärällä Elina sijoittui koko runkosarjan pistepörsissä neljännelle sijalle. Onnea Ellu!

MUTTA tämä kausi ei ole vielä ohi, vaan kohta alkavat pudotuspelit! Ensimmäisenä vastaan asettu NST. Seuraa näitä sivuja, niin saat tietää tulevan aikataulun, kun se selviää.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa