UUTINEN | SB-PRO

09.10.2016

D-tyttöjen kausi käyntiin Porvoosta

D-tytöt aloittivat kauden sarjapelit Porvoosta kun ensimmäisenä vastaan asettui Eräviikingit.

Ottelun ensimmäisen erän alku oli hyvin pitkälti Pro:n päässä pelaamista mutta ajoittain myös Pro pääsi maalipaikoille kuitenkaan niissä onnistumatta. Pro pääsi kuitenkin ylivoimalle vastustajan ottaessa korkeasta mailasta 2min jäähyn. Jäähyn aikana saadaan luotua hyviä paikkoja mutta laukaukset eivät löydä tällä kertaa maalin perukoille. Erän lopussa keskialueen vaparista saadaan kuitenkin pallo toimitettua maalille ja takatolpalta tyhjiin. Kauden avausmaali on nähty! Erä meni vastustajalle 3-1. Toiseen erään lähdettiinkin ihan erilaisella asenteella. Nyt saatiin toimitettua palloa vastustajan päätyy ja pidettyä oma maalia puhtaana. Hienoa! Kolmannessa erässä hieman ailahtelua mutta loppua kohti parani kokoajan. Ottelu päättyi vastustajan 5-1 voittoon.

Toisessa ottelussa GrIFK Greeniä vastaan saimme hyvin pelistä kiinni heti alussa ja eka erä olikin tasainen päättyen 0-0. Toisessa erässä muutaman pienin virheen myötä krani pääsi 2-0 johtoon. Meillä oli paikkamme tehdä maaleja mutta tällä kertaa emme pystyneet yllättämään vastustajan maalivahtia hyvistä paikoista huolimatta. Hieman tarkuuttaa seuraaviin peleihin niin rupee näyttää hyvältä. Ottelu päättyi lopulta 0-4 GrIFK:lle.

Summattuna turnaus näytti kauden avaukseksi hyvin odoteltulta. Vaikkakin peli oli arkaa alussa, tulimme kokoajan paremmin pelille ja saimme luotua paikkoja joista vaan seuraavaksi laitetaan verkot tötterölle. Hienoja pelejä vaikkakin tappioita mutta tytöt saavat olla ylpeitä näihin suorituksiin!

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA