UUTINEN | SB-PRO

03.10.2016

Päävalmentajan mietteitä Steelers-pelistä

Kysyttäessä mitä mieltä päävalmentaja oli pelin ensimmäisestä erästä, Virtanen totesi ”Pelin alku lupasi Pro.lle hyvää. Mutta Steelers ei ollut valmis taipumaan, vaan puolusti hyvin.” Päävalmentaja totesi myös, että Steelers  maalivahti teki, monia hyviä torjuntoja.

Virtanen jatkoi, että  kotijoukkue tuskaili maalinteon kanssa ja vieraat onnistuivat luomaan tilanteita Pron maalille. Päävalmentaja mietiskeli, että kotijoukkueen maalilla torjunut Tiltu Siltanen joutuikin ensimmäisessä erässä torjumaan vetoja pienissä ryppäissä. Erän ainokaisen maalin tekikin Steelers.

Toista erää Virtanen kommentoi seuraavasti ”Toiseen erään kotijoukkue sai hiukan ryhtiliikettä, mutta vaikeaa oli edelleen. Tiltu joutui auttamaan joukkuetta hyvillä torjunnoilla. vastustaja roikkui pelissä mukana vaikka kotijoukkue veikin erän 4-1”.

Harry Virtanen toteaa iloisesti viimeisestä erästä seuraavaa. ”Kolmas erä oli kotijoukkueelta tasapainoisin. Kaikki kolme ketjua pystyivät viemään pelin vastustajan päätyyn. Maali paikkoja saatiin aikaiseksi erittäin hyvin. Steelers puolusti uhrautuvasti.”

Harry Virtanen toteaa lopuksi ”Kaikki 19 pelaajaa saivat arvokasta kokemusta liiga pelin vaikeudesta ja ihanuudesta. Kuinka helpottavaa on tehdä maaali kun on paikka siihen. Puolustaa nöyrästi ja asenteella kun peli ei kulje . Kun kärsivällisesti tehdään töitä loppuun asti. Niin siellä se KIITOS seisoo.”

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa