UUTINEN | SB-PRO

03.10.2016

C-tyttöjen SM-sarja käyntiin

C-tyttöjen avauskierrokselta ei SB-Pron mukaan lähtenyt vielä sarjapisteitä, mutta arvokasta kokemusta sitäkin enemmän.

Jossittelun varaa jäi molemmista peleistä, vaikka lopulta oikeat joukkueet varmasti poistuivatkin kentältä voittajina. Steelers-ottelussa Pro pääsi avauserässä kuitenkin jo 3-0 -johtoon, mutta Steelers tuli väkisin ensin rinnalle ja sitten kolmannen erän salamamaaleilla jo kahden maalin karkumatkalle. Viimeisen se teki tyhjiin, kun kavennusta haettiin kuudella kenttäpelaajalla – tulos siis hämeenlinnalaisille 7-4.

Venlan hattutemppu (+ tolppa) ja Emman loistavat otteet maalilla olivat ottelun parasta Pro-antia.

Pirkkoja vastaan kokoonpanoja justeerattiin ja peli oli jo paremman näköistä, vaikka vastus oli jälleen todella kova. Reetta vei Pron ensimmäisessä erässä johtoon, mutta Pirkat tasoitti yv:llä vielä ennen erän loppua. Maalittoman toisen erän jälkeen tasurikin näytti jo mahdolliselta, mutta niin vain Pirkat onnistui vielä maalinteossa kuusi ja puoli minuuttia ennen loppusummeria ja vei molemmat sarjapisteet Pirkkalaan.

Emma jatkoi maalilla huikeita otteitaan ja oli varmasti yksi koko pelipäivän parhaista veräjänvartijoista.

Puhtaalla pelillä avauspeleistään selvisivät EräViikingit, Steelers ja SS Rankat Ankat (Oulu). Nollakerhoon Pron kanssa jäivät vielä PSS ja Northern Stars, neljän muun joukkueeen saldona oli voitto ja tappio.

Sarja jatkuu 15.10. Turussa, jossa Pro kohtaa ensin KooVeen Tampereelta ja illan päätteeksi SBS Wirmon Mynämäeltä.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA