UUTINEN | SB-PRO

15.09.2016

Alkava kausi

SB-PRON uuden salibandykauden alkuun on aikaa enää muutama päivä. Liiganaisten osalta kausi käynnistyy kotiottelulle M-teamia vastaan

Kysyttäessä tulevasta kaudesta, päävalmentaja Harry Virtanen totesi, meidän joukkueen haastavan muut joukkueet kokemuksella ja ennakkoluulottomuudella.

Kahden kentällisen omatessa kokemusta kovista peleistä niin SM-sarjassa kuin maajoukkue ympyröissä. Saman verran pelaajia omaa nuoruuden intoa ja ennakkoluulottomuutta.

Joukkueeseen liittyi sopivasti kokemusta Jaana Lirkkin, Kia Lehmusvuoren ja Emma Itäsen toimesta ja nuorta voimaa Daniela Markkelinin , Matilda Lindströmin muodossa. Lisäksi odotamme seuran omilta junnuilta seuraavaa askelta, kasvamista urheilijoiksi 24/7 ja siihen on vahva usko että niin on jo tapahtunut.

Maalivahtien osalta kokenut Tiltu Siltanen hoitaa päävastuun pallojen torjumisessa, hänen takanaan lupaavat juniorit Aaken Kettusen ja Jarno Kivisen opastuksella kehittyvät haastamaan Tiltua kauden edetessä.

Valmennuksessa sama teema toistuu, laajaa kokemusta ja salibandy osaamista edustavat. Täksi kaudeksi on lähetty lisäämään valmennusta jotta pelaajamme saavat enemmän henkilökohtaista valmennusta. Valmennuksessa Harry Virtasen ohella vastaavat, Timo Suonpää ja Jarno Kivinen. Uusia tuulia ja kokemusta tuovat valmentaja Petri Tuominen sekä maalivahtivalmentaja Aake Kettunen.

Pelaajien fysiikasta pitää huolta kokenut Jouni Hämäläinen. Jouni on tuonut fysiikkavalmennukseen uusia ajatuksia. Enemmän yksilöllisyyttä ja tämä päivän tietotekniikkaa käytetään hyödyksi entistä enemmän.

Tulevalla kaudella muussakin valmennuksessa tullaan keskittymään henkilökohtaiseen valmennukseen entistä enemmän mm. hyödyntäen videoiden käyttöä apuna. Joukkueenjohtaja Juho Kojima vastaa videoiden editoinnista valmennukselle.

Varusteiden ja huollon toimivuuden varmistaa Pasi Laaksonen. Legendaarisella ylitarkkuudella.

Näillä eväillä lähdetään ottamaan vastustajista mittaa kauden aikana joten tule paikan päälle Campoon tsekkaamaan kun Liiganaiset laittavat vastustajat ahtaalle.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA