UUTINEN | SB-PRO

04.09.2016

C-tyttöjä mukana ruotsalaisten kaadossa

Myllypurossa järjestetty junioreiden AllStars-tapahtuma keräsi viikonlopuksi tyttöjen ja poikien 2000-2003 syntyneiden (tytöt myös 1999) ikäluokkien kärkipään pelaajia Ruotsista ja Suomesta. SB-Pron C-tytöistä olivat mukana hyökkääjät Venla Voivala 2002-syntyneiden Finland White -joukkueessa ja Annukka Lönnrot ja Riikka Jouppila 2003-syntyneiden Finland Blue -joukkueessa. Molemmissa joukkueissa oli lisäksi myös edustettuna C-tyttöjen valmennusta – Tomas Nurmi oli apuvalmentajana 02-tyttöjen ja Risto Sotala päävalmentajana 03-tyttöjen joukkueessa.

Venlan joukkue pelasi 02-ikäluokan finaalissa Finland Blue -ryhmää vastaan ja selvisi siitä voittajana lukemin 4-2. Annukan ja Riikan joukkue päätyi tasaisessa sarjassa lopulta arvonnan jälkeen pronssiotteluun, jossa se nujersi jo kerran voittamansa Sweden Blue -joukkueen uudelleen maalein 7-2.

Kumpikin Pron tyttöjen joukkue voitti viikonlopun aikana pelaamansa ottelut (yhteensä viisi) ruotsalaisjoukkueita vastaan – ainoat tappiot tulivat suomalaisryhmille (yksi molemmille). Kaikissa kahdeksassa sarjassa voittajaksi selvisi suomalaisjoukkue ja 03-tyttöjen finaali oli lopulta ainoa, jossa mukaan pääsi ruotsalaisryhmä.

Kuvassa 03-tyttöjen pronssipelissä pelanneet joukkueet, suomalaistytöillä jo mitalit kaulassa 😉

2016_09_AllStars

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA