UUTINEN | SB-PRO

05.08.2016

Liiganaiset vahvistuu entisestään

Jaana Lirkki_8

SB-Pro:n Liiganaiset on solminut  pelaajasopimuksen Jaana Lirkin kanssa joka tulee vahvistamaan entisestään Pron hyökkäystä tulevana kautena. 25 vuotias hyökkääjä saapuu Prohon viime kauden Suomen mestaruuden voittaneesta Lappeenrannan NST:stä  sekä oli myös mukana Naisten maajoukkueessa Joulukuussa 2015 voittamassa MM-hopeaa kotikisoissa Tampereella. Lisäksi Jaana oli mukana maajoukkueessa joka voitti opiskelijoiden MM-kultaa ensimmäistä kertaa Suomeen muutama viikko sitten pelatussa turnauksessa Portugalin Portossa. Viime kauden runkosarjassa Jaana teki komeat 13+16 pistettä +- tilaston ollessa +38.  Jaana tullaankin näkemään heti tositoimissa ensi Sunnuntaina harjoitusottelussa kun TPS saapuu Pro:n vieraaksi Campo Sporttiin Vantaalle. Jaanan pelinumero on 8.

Päävalmentaja Harry “HV” Virtanen toteaakin että; “Jaanan saapuminen joukkueeseen oli todella toivottu ja mieluinen lisäys. Jo ennestään vahva hyökkäys sai “kirsikan kakun päälle” kun Jaana liittyi joukkueeseen. Tämänlaisia pelaajia kuin Jaana on, on todella mieluista valmentaa. Jaanan persoona ja pelitaidot sopivat todella hyvin energiseen ja sitoutuneeseen joukkueeseemme sekä antaa omalla esimerkillään hyviä neuvoja kehittyville nuorille pelaajillemme. Joukkueenjohtaja Janne Raatikainen kertookin että; “Tämän sopimuksen myötä vahva hyökkäyksemme tulee aiheuttamaan päänvaivaa vastustajille entisestään. Vaikkakin meillä on ollut hyvä nippu jo kasassa, on Jaanan tuleminen joukkueeseen ehdottomasti odotettu lisäys. Tulevina vuosina tulemme satsaamaan entisestään pelaajien henkilökohtaiseen valmentamiseen ja näin voimme tarjota Jaanalle parhaan mahdollisen olosuhteen pelaajan tulevaisuuden kehitystä ajatellen. Olemme todella innoissamme Jaanan tulosta joukkueeseemme. Joukkueemme rupeaakin olemaan pikku hiljaa lopullisessa mallissaan mutta jotain lisäyksiä silti saatetaan nähdä ja näistä tiedotetaan myöhemmin”

LIIGAN SOPIMUSTILANNE 5.8.2016

Maalivahdit:
35  Tiltu Siltanen
1     Jannika Kiiski, A-jun
99  Ira Moilanen, A-jun

Pelaajat:
7    Mirva Laitinen
8    Jaana Lirkki
9    Daniela Westerlund, A-jun
10  Daniela Markelin, A-jun (M-team)
14  Matilda Lindström, B-jun (FBC Turku)
17   Tiia Ijäs
18  Elina Kujala
19  Karoliina Kujala
20  Anu Raatevaara
22  Laura Hietamäki
33  Mirja Hietamäki
37  Kia Lehmusvuori (M-team)
42  Julia Eskonen, A-jun
50  Emili Kumpuniemi
60  Tea Heinonen, A-jun
61   Saara Lehtonen, A-jun
66  Melina Rissanen, A-jun
69  Ina Leminen
70  Juulianna Sotala, A-jun
77  Emma Itänen (M-team)
83  Emmi Lindh, A-jun
86  Roosa Räsänen, A-jun

Päävalmentaja
Harry Virtanen

Valmentajat
Timo Suonpää
Petri Tuominen
Nino Kinnunen

Maalivahtivalmentaja
Jarno Kivinen
Aake Kettunen

Fysiikkavalmentaja/Hieroja
Jouni Hämäläinen

Huoltaja
Pasi Laaksonen

Joukkueenjohto
Janne Raatikainen
Juho Kojima
Osmo Jokilammi

Logo UNIHOC Black

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA