UUTINEN | SB-PRO

14.07.2016

C-tytöt mukana Loisto Cupissa 13.8.

Syyskausi lähtee C-tytöillä räväkästi käyntiin, kun joukkue ensin pelaa treenipelin Northern Starsin kanssa Espossa torstaina 11.8. ja on lauantaina 13.8. mukana erittäin kovatasoisessa, Turun Sport Gardenissa pelattavassa Loisto Cupissa.

LoistoCupBanneri2016.png

C-tyttöjen sarjassa on mukana kahdeksan joukkuetta, jotka ensin pelaavat kahdessa neljän joukkueen alkulohkossa. A-lohkossa ovat mukana Loisto, PSS, KooVee ja Northern Stars. B-lohkossa pelaavat EräViikingit, SB-Pro, Pirkat ja Wirmo. Kaikki osallistuvat joukkueet ovat mukana elokuun lopussa pelattavissa SM-karsinnoissa ja lisäksi listalta löytyy koko edellisen kauden SM-mitalikolmikko (Loisto, Pirkat ja PSS).

SB-Pro avaa turnauspäivänsä klo 10:00, jolloin vastaan tulee Wirmo. Pirkat kohdataan klo 12:30 ja alkulohko päätetään otteluun EräViikinkejä vastaan. Lohkojen kärkikaksikot ratkaisevat välierien kautta pronssi- ja finaaliparit, lohkojen kaksi viimeistä pelaavat vastaavasti sijoista 5-8.

SB-Pro on mukana myös A- ja B-tyttöjen Loisto Cupeissa – A-tytöt pelaavat 14.8. ja B-tyttöjen 16 joukkueen kaksipäiväinen turnaus pelataan 6.-7.8.

Turnaussivuostolle pääsee tästä

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA