UUTINEN | SB-PRO

06.06.2016

C-tytöt valmistautuu tulevaan kauteen

C-tyttöjen (2002-03) kesäkausi on alkanut tehokkaasti. Peräti 35 tytön kesäharjoitusringissä on jo ehditty vetää useammat ulkotreenit, suorittaa monipuoliset pelaajakohtaiset testit ikäluokan Kickoff-päivän aikana ja avata jo myös kesän salitreenit.

Kolmesti viikossa treenataan kesäkuun ajan, heinäkuussa on omatoiminen jakso ja heti elokuussa startataan jo todenteolla kohti tulevaa kautta.

Ryhmään on saatu muutamia uusia pelaajia ja lisäksi  kesän aikana tehdään yhteistyötä myös seuran B-tyttöjen kanssa. Sarjakaudeksi 2016-17 ikäluokan pelaajat jaetaan kahteen ryhmään.

Kaksi tyttöä on mukana kesäkuun 02-Talenttileirillä ja kuusi elokuun alun 03-Talentissa.

Lauantaina 13.8. joukkue on mukana Loisto Cupissa Turussa ja 27.-28. edessä ovat SM-karsinnat, joissa SB-Pro arvottiin samaan minilohkoon (lohko D) PSS:n ja Steelersin kanssa. Lohkovoittaja menee suoraan SM-sarjaan ja kaksi muuta saavat jatkokarsintaseuraksi kaksikon C-lohkosta, jossa pelaavat KooVee, Blackbirds (Kerava), FB Factor (Kontiolahti) ja SS Rankat Ankat (Oulu).

Osalle pelaajista saattaa tulla elokuulle vielä toisetkin SM-karsinnat yhdessä B-tyttöjen kanssa – ne pelataan jo viikkoa aiemmin eli 20-21.8. ja samassa lohkossa pelaavat LosB, OLS ja SS Rankat Ankat.

Lauantaina 10.9. SB-Pro järjestää oman C-tyttöjen kutsuturnauksen Askolassa, joka antaa osallistuville joukkueille hyvät mahdollisuudet valmistautua pian alkavaan sarjakauteen.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa