UUTINEN | SB-PRO

17.04.2016

D-tytöt Aluelopputurnaukseen

D-tytöt päättivät Campo Sportissa Eliittisarjan kahteen komeaan voittoon ja varmistivat näin paikkansa lauantaina 23.4. pelattavaan Etelä-Suomen aluelopputurnaukseen.

Päivän avausottelussa SSV kaatoi LoSB:n 7-3. Toisessa pelissä SB-Pro sai vastaansa Erän, joka sai otteluun lentävän lähdön toisella minuutilla tuomitun rankkarin muodossa. #21 sijoitti varmasti pallon verkkoon ja näin Pro oli hetken takaa-ajoasemassa. 31 sekuntia riitti Annukalle tilanteen tasoittamiseen ja seitsemännellä minuutilla hän vei Pron jo johtoon Saran syötöstä. Yhdeksännellä minuutilla saatua ylivoimaa ei Pro saanut hyödynnettyä. Avauserän torjunnat Nuppu 5 – Erä 15.

Toisessa erässä Pro järjesti varsinaisen rumputulen, mutta Erän mainio maalivahti Pihla Iso-Oja esitti tukun loistavia torjuntoja. Kiivainta tulitus oli ajassa 2:00 – 4:30, kun pallo pysyi koko ajan pelissä eikä käynyt välillä lainkaan nurmijärveläispuolella – laukauksia sateli läheltä ja kaukaa, mutta Iso-Oja piti maalinsa puhtaana. Ajassa 21:31 Ida vei Reetan syötöstä Pron 3-1 johtoon ja hetkeä myöhemmin Milla teki Isan avustuksesta jo neljännen osuman. Milja kävi pian maalin jälkeen istumassa kakkosen, jonka päättymisen jälkeen vajaa pari minuuttia ehdittiin pelata, kun Reetta iski taukolukemiksi 5-1 Annukan syötöstä. Toisessa erässä Nupulle merkittiin kolme torjuntaa ja Iso-Ojalle peräti 20.

Päätöserässä Annukka iski pikavauhdilla kaksi maalia, ensimmäiseen ei syöttäjää merkitty ja toiseen syöttöpisteen sai Milja. Pro sai erän loppuvaiheessa vielä toisen kakkosen vaihtovirheen seurauksena, mutta Erä ei jäähyn aikana saanut maalipaikkoja aikaiseksi. Heti Reetan istunnon päätyttyä Isa teki Millan syötöstä ottelun päätöslukemiksi 8-1. Loppuun Pro pääsi vielä ylivoimalle Erän pelattua hetken kuudella kenttäpelaajalla, mutta lisämaaleja ei enää nähty. Torjunnat viimeisessä erässä 3-12 ja koko ottelussa 11-47. Molemmat veräjänvartijat pelasivat hienosti ja Erän Iso-Ojan ansioksi voidaan pitkälti laskea, että ottelussa pelattiin täysi 3x15min.

Kolmannessa ottelussa SSV varmisti lohkon ykkössijan pelaamalla tasan 4-4 PSS:n kanssa.

Neljännessä pelissä kohtasivat LosB ja SB-Pro. Pron puolustus (vain kolme pakkia) ja Nuppu maalissa pelasivat määrätietoisen päättäväisesti, eivätkä antaneet lohjalaisille juurikaan maalipaikkoja. 11 torjuntaa tehneelle Nupulle nollapeli ja kun toisessa päädyssä onnistuttiin kuudesti, oli lopputulos selkeä 0-6.

Voittomaaliksi jääneen 0-1 osuman järjestivät viidennellä minuutilla pakit, kun Minkan syötöstä Reettta paiskasi pallon maaliin. Ajassa 12:56 Reetan omasta ajosta tilanteeksi jo 2-0, jotka olivat myös taukolukemat. Toisen erän kolmannella minuutilla Nupun avaus tavoitti Isan, joka teki tilanteeksi 3-0 (Nupulle siis syöttöpiste). Viimeisen erän maalarit olivat Milla (Minka), Verna (Annukka) ja Ida (Annukka).

Torjunnat ottelussa LosB 18, Nuppu 11.

Viidennässä ottelussa PSS voitti Erän 13-1 (eli ottelu päättyi ennen täyttä aikaa).

Päivän aikana ei miinuksia Pron ryhmässä merkitty kenellekään, kun ainoa takaisku joukkueelle tuli rankkarista. 14 tehtyä maalia – komea saldo!

Pluskärjessä olivat 11 plussalla Minka (7+4) ja Ida (6+5), seuraavina 10 plussalla Annukka (5+5) ja sitten +9 Reetta ja Sara (5+4). Loput eli Milja (4+1), Milla (3+2), Isa (3+2) ja Verna (2+3) merkkauttivat viisi plussaa.

Pisteitä keräsivät kaikki 10 pöytäkirjassa ollutta pelaajaa: eniten Annukka (4+3), Reetta (3+1), Milla ja Isa (2+1), Ida (2+0) ja Minka (0+2). Maalisarakkeeseen sai lisäksi viirun Verna ja syöttöpisteen Milja, Sara ja Nuppu.

Laukauksia ampui kahdessa ottelussa eniten Annukka (27), seuraavina Ida (25), Minka (23), Reetta ja Isa (16).

Sarja on nyt päättynyt ja voittajaksi selvisi SSV (14), kakkoseksi PSS (12) ja kolmanneksi SB-Pro (10). LosB:n yksi voitto kahdeksasta pelistä riitti nelossijaan, kun samaan pistemäärään selvinnyt Erä oli keksinäisten otteluiden vertailussa niukasti jäljessä.

Illalla LosB selviytyi karsintaottelussa Välisarjan voittajaa Northern Starsia vastaan lukemin 3-1 Aluelopputurnaukseen, joka pelataan 23.4.

Välieräparit SSV – LosB ja PSS – SB-Pro. Voittajat finaaliin, häviäjät pronssiotteluun.

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa