UUTINEN | SB-PRO

10.04.2016

Kauden 2016-17 C-tyttöjen Try In -tapahtumat

SB-Pro järjestää kauden 2016-17 C-tytöille Try In -tapahtumat seuraavasti:

* perjantai 29.4. klo 17-18.30
* tiistai 3.5. klo 17-18.15 (peruttu, seuran kauden päätösjuhlat samaan aikaan)

Lämmittelyt 15min ennen salivuoron alkua.

Paikkana on Maaniitun koulu, osoite Heikkikäntie 27, Nurmijärvi.

Tarkoitus on ensi kaudella pelata kahdella C-joukkueella, joista toinen (TC1) karsii CSM-sarjaan ja toinen (TC2) aloittaa kauden Etelä-Suomen alueellisessa Haastajasarjassa.

Joukkueet tekevät kauden aikana tiivistä yhteistyötä keskenään ja lisäksi TC1-joukkue toimii yhteistyössä seuran B-tyttöjen kanssa ja TC2-joukkue vastaavasti seuran D-tyttöjen kanssa.

Try In -tapahtumat ovat avoimia kaikille 2002-04 -syntyneille – harjoittelu- ja pelipaikka löytyy kaikille (2004-syntyneille se löytyy ainakin seuran aktiivisista D-tytöistä).

Seuran nykyiset tämän ikäluokan pelaajat toimivat molempien ryhmien runkona ja he voivat tulla tapahtumiin suoraan – muiden toivotaan etukäteen ilmoittautuvan, jotta valmennus osaa ottaa uudet pelaajat huomioon tapahtumia suunnitellessaan.

Hienoa, jos pääset mukaan molempiin tapahtumiin, mutta osallstuminen vain toiseenkin on aivan mahdollista. Toisaalta, jos kumpikaan ajoista ei sinulle käy, sovitaan kanssasi jokin muu erillinen aika.

Valmentajina tapahtumissa toimivat nykyisen C/D-ryhmän valmentajat Tomas Nurmi ja Annukka Muuri, paikalla on mahdollisesti myös muita seuran eri ikäluokkien tyttövalmentajia.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
joukkueenjohtaja Janne Kosonen, puh 050 511 3628
sposti: sbpro.cjadtytot@gmail.com

Tervetuloa!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa