UUTINEN | SB-PRO

07.04.2016

Liiganaiset Pronssipeliin

Liiganaisten unelma Superfinaalista päättyi eilen kun NST voitti kolmannen kerran peräkkäin Pro:n välierissä ja eteni näin mahtavaan Superfinaaliin joka pelataan Hartwall areenalla 16.4.2016.

Prolla oli tilaisuudet jo ensimmäisessä erässä mennä johtoon mutta kuten aikaisemmissakin peleissä paikkoja on ollut mutta viimeistelyssä ei olla onnistuttu. Toisen erän alku oli prolta hyvää mutta sitten peli ratkesi kun NST päästettiin useasti ylivoimalle. Nämä paikat NST käytti hyväkseen ja peli oli siltä osin pelattu. Pro sai lohtua kun Sara Piispa teki Pron kauden avausmaalin NST:n kotikentällä ja näin loppunumeroiksi viimeisessä pelissä 5-1. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä tässä sarjassa, Pro onnittelee ja toivottaa NST:lle tsemppiä tulevaan Superfinaaliin!

Liiganaiset jatkaa tästä vielä pronssipelissä tulevana Lauantaina 9.4. kun vastaan asettuu PSS porvoosta, niin saadaan kausi päätökseen ja lähdetään hetkeksi huilaamaan kunnes taas aloitetaan keskittyminen tulevaan kauteen ja tehdään asiat hieman paremmin kuin aiemmin jotta tavoittelemme mestaruutta jälleen.

Web

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa