UUTINEN | SB-PRO

06.04.2016

Liiganaiset hakee ensimmäistä voittoa välieristä

Liiganaiset lähtevät tänään hakemaan välieräsarjan ensimmäistä voittoa Lappeenrannan NST:stä. NST johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-0 ja on voiton päässä superfinaali paikasta. Prolle kelpaa vain voitto ottelusta!

Edellinen kohtaaminen oli Pro:lta hyvää peliä, mutta vain 2 sekuntia ennen päätöstä, pääsi NST tasoittamaan pelin ja vei lopulta seitsemännen laukojan kohdalla voiton rangaistuslaukauksissa. Pron taisteluilme oli hyvää kuten aiemmissakin peleissä mutta viimeistely kaipaa vielä hieman hiomista jotta saadaan tolppalaukaukset sisään. Edellisessä Lappeenrannan pelissä Pro kärsi erien alussa tehdyistä virheistä joten näistä on opittu. NST:n Mäkelä pelasi hyvän pelin mutta maaleja menee hänenkin selän taakse joten tänään nähdään millaiset aseet valmennus on kehittänyt Mäkelän ohittamiseksi. Pron Tiltu Siltanen on pelannut huikeat pelit sarjassa ja jatkoa lisää, NST:lle ei ole tulossa helppo iltama. Luvassa on varmasti hyvä peli kuten aikaisempikin kohtaaminen ja tiukkaa vääntöä joka tilanteessa. Nyt nähdään myös pysyykö sama linja tuomareilla koko pelin ajan vai ratkaistaanko ottelu erikoistilanteilla.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa