UUTINEN | SB-PRO

30.03.2016

Liiganaisten välierät alkavat Lappeenrannasta

Liiganaisten matkakohti superfinaalia alkaa tulevana viikonloppuna kun Pro lähtee hakemaan lauantaina 2.4. Lappeenrannasta ensimmäistä kiinnitystä finaalipaikkaan. SB-Pro ja NST ottivat kaudella yhteen kaksi kertaa ja voitot tasan 1-1. Kumpikin joukkue pystyi voittamaan kotikentällään vastustajan. Pro kaatoi NST:n ensimmäisessä kohtaamisessa 3-2 jatkoajalla ja NST voitti kotonaan lukemin 4-0. NST lähtee sarjaan ennakkosuosikkina runkosarjan sijalta kaksi, mutta koituuko helpohko puolivälieräsarja kohtaloksi?

Pron tilanne on erittäin hyvä välieriin lähdettäessä. Joukkue on syönyt kunnon aamupuurot vetyjen ja atomien sijaan ja harjoitellut ahkerasti sekä käyneet monet videopalaverit joten vastustajan pelityyli on luettu viimeistä kikkaa myöten. Joukkueen huoltotiimi on toiminut mallikkaasti ja pelaajat ovat iskussa kun kauden kovimmat koitokset ovat edessä! Puolivälieräsarjassa TPS antoi hyvää esimakua siitä mitä tuleman pitää ja Pro nousikin useasti takaa-ajajan paikalta voittoon, joten tässä on joukkue joka ei luovuta…koskaan! Nyt nähdään kuinka SB-Pro taistelee itsensä finaaliin tästä sarjasta!

Joukkueet kohtaavat uudestaan heti perään Sunnuntaina 3.4. klo.14:00 Campo Centerissä jolloin ottelunisäntänä SB-PRO, TERVETULOA!

CampoCenter_logo_cmyk

3.4. ottelu SB-Pro-NST on myös VEIKKAUKSEN voittajakatsomo -ottelu jossa arvotaan VIP-lippupaketti kahdelle veikkauksen voittajakatsomoon Superfinaaliin 16.4. . Suomalainen voittaa aina! www.veikkaus.fi

VOITTAJAKATSOMO_LOGO

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa