UUTINEN | SB-PRO

23.03.2016

A-tytöt SM-välieriin

A-tytöt pelasivat eilen Mosahallilla ratkaisevan puolivälieräottelun Tapanilan Erää vastaan. Erä satsasi kaiken otteluun ja otti mukaan tähän peliin kaikki kynnelle kykenevät pelaajansa jattäen samaan aikaan pelatun liigaottelun taka-alalle. Ottelun alku oli Pro:lta suorastaan loistava ja ajassa 11.10 oltiin jo 3-0 johdossa. Pelin suunta kuitenkin kääntyi nopeasti yhteen jäähyyn ja ensimmäselle erätauolle mentiinkin Pro:n 2-3 johtolukemissa. Toinen erä oli päästä päähän juoksentelua, Erän ollessa oikeastaan koko ajan kuskin paikalla.  Toiselle erätauolle mentiin kuitenkin 5-5 tasalukemissa. Tapanilalaisten toisen erän vahva vyörytys enteili todella vaikeaa kolmatta erää. Emmi Lindhin kaksi maalia kolmannen Erän ensimmäisellä minuutilla kuitenkin käytännössä katkaisivat Erän selkärangan. Pelin loppu olikin Pro-tyttöjen nautiskelua ja loppulukemat kirjattiin vierasjoukkueelle 5-13. Huomionarvoista ottelussa oli kahden paluun tehneen pelurin Ina Lemisen ja Reetta Bacmanin kauden Avausmaalit. Pro siis jatkaa välieriin jossa vastaan astelee pitkänäperjantaina runkosarjan voittaja M-Team.

Pro:n tehokkaimmat ottelussa olivat Emmi Lindh 4+2, Melina Rissanen 2+3 ja Helmiina Kontio 2+2

Maalissa loistavasti pelanneelle Ira Moilaselle 18 torjuntaa ja syöttöpiste.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa