UUTINEN | SB-PRO

21.03.2016

D-tytöt treenimatsissa Keravalla

D-tytöt saivat treenimatsituntumaa pitkällä sarjapelien tauolla, kun Blackbirds oli kutsunut joukkueen pelaamaan Keravalle. Harvinaiseen arkipeliin oli pyydetty mukaan myös kolme pelaajaa D-Punaisten joukkueesta ja Satu, Venla ja Sonja onnistuivatkin ottelussa mainiosti.

Maalittomassa ensimmäisessä erässä tytöt hakivat tuntumaa pienehköön ja etenkin suhteellisen kapeaan kenttään ja vastustajan puolustusvoittoiseen pelitapaan. Nupulle ei erässä merkitty torjuntoja, toisessa päässä niitä laskettiin 11 – maaleja ei kuitenkaan vielä nähty. Toisessa erässä Minkan syötöstä Idan rystysivallus osui verkkoon ja perään Sadun syötöstä Sara vapautui maalintekoon. Toiselle erätauolle mentiin siis kahden maalin karkumatkalla.

Kolmanteen erään onnistuivat Riikka Sonjan avustuksesta, Annukka Isan syötöstä ja vielä Ida Miljan esityöstä – tilanne 0-5. Pari sekuntia ennen päätöstä keravalaiset saivat rikottua Nupun nollapelin ja näin loppulukemat 1-5. Torjunnat ottelussa olivat 33-6 ja pääosin peliä käytiin toisessa kenttäpäädyssä, mutta kotijoukkue onnistui sulkemaan maalinedustan melko tehokkasti.

Seuraava harjoitusottelu tytöillä on kotihallissa Maaniitussa 8.4., jolloin vieraaksi tulee Steelers Hämeenlinnasta.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA