UUTINEN | SB-PRO

11.03.2016

Liiganaisten runkosarjan päätöskierros

Naisten salibandyliigan viimeinen runkosarjan kierros käynnistyy tulevana Lauantaina klo.14:00. SB-Pro on paikkansa runkosarjan kolmantena varmistanut ja pääsee täten valitsemaan Lauantaisen kierroksen jälkeen Play Off -vastustajansa kolmantena. Päätöskierroksella SB-Pro saa vastaansa O2-Jyväskylän ja ottelun ennakkotunnelmista voit lukea ottelun ennakko-linkistä. Tampereen Classic on varmistanut ennen päätöskierrosta runkosarjan voiton sekä NST Lappeenrannasta 2.sijan.

Päätöskierroksen ottelut:

SB-Pro – O2-Jyväskylä

Classic – Happee

JoKa – Erä III

TPS – M-Team

PSS – Koovee

Crackers – NST

 

TERVETULOA CAMPO CENTERIIN!

Klo.14:00, SB-Pro – O2-Jyväskylä

CampoCenter_logo_cmyk

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa