UUTINEN | SB-PRO

19.02.2016

M-Team ja Crackers

Liiganaisilla on edessään kahden kotiottelun viikonloppu. Ensin kohdataan M-Team, sunnuntaina Campoon saapuu vieraaksi Crackers.

M-Team on ollut tällä kaudella monelle joukkueelle paha vastus. Esimerkiksi Tampereen Classic joutui tekemään ”täyden päivätyön” voittaakseen Teamin, vasta jatko-ajalla lukemin 4-5. SB-Pro kävi vierailulla Ruskeasuolla 29.10, voittaen ottelun lukemin 5-9. Tuossa ottelussa M-Team osoitti, että joukkuetta vastaan voi olla todella hankala pelata. Pro:lla oli ottelussa hyvät hetkensä, mutta mukaan mahtui myös huonoja hetkiä. Nurmijärveläisten on oltava lauantaina valppaina.

Sunnuntaina on luvassa varmasti hyvin erilainen ottelu. Vastaan asettuu Crackers, joka taistelee putoamista vastaan. Joukkueen viimeisin ottelu JOKA:a vastaan päättyi kirvelevään jatko-aika tappioon.
Pro:n täytyy kuitenkin pitää huolta siitä, että otteluun lähdetään juuri oikealla asenteella. Joukkueiden sarjasijoitukset eivät saa vaikuttaa valmistautumiseen.

Kiinnitä katse

Editoin päättyvällä viikolla videota viime viikonlopun Erä-ottelusta. Tätä tehdessä katseeni alkoi kiinnittyä Daniela Westerlundin pelaamiseen. Hän onnistui ottelun kuluessa tekemään monta suoritusta, joihin Erän pelaajilta ei löytynyt vastalääkkeitä. Juuri tuollaista innostunutta pelaamista Pro tarvitsee!!!

Juho Kojima

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa