UUTINEN | SB-PRO

18.02.2016

B-tytöille voitto LaSB:ista

B-tytöillä jatkui urakka 14.2 Lammilla LaSB:n vieraana. Päivä oli jo ennakkoon haastava, koska A tytöillä oli samana päivänä peli Oulussa ja joukkueet taistelevat samoista resursseista. Porukka siis jaettiin ja osa lähti junalla Ouluun ja osa lähti taistelemaan tärkeistä pisteistä Lammille.

 

Ensimmäistä erää tunnusteltiin ensimmäiset 12 minuuttia kun Pro:n tytöt avasivat maalihanat ja siitä reilut puolitoistamiinuttia sama toistui. Tähän väliin LaSB otti aikalisän ja ensimmäisessä erässä ei lisää maaleja sitten nähtykään.

 

Toisessa erässä vauhti ja panokset kasvoivat mikä alkoi näkyä myös jäähypenkillä. Maalejakin tehtiin puolin ja toisin: LaSB yhden ja Pro kaksi, näin tilanne 40 minuutin kohdalla 1-4.

 

Kolmannessa erässä vauti pysyi yllä ja meidän likat pystyivät luomaan edelleen paikkoja joista saatiin hieman paremmalla prosentilla maalejakin. Kolmannessa erässä maalit 1-4 ja lopputulos 2-8. Tehokkaimpinä kentällä hääri Melli (4+1) ja Inka (3+0), joka palkittiin myös Pro:n parhaana.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa