UUTINEN | SB-PRO

14.02.2016

C-tytöillä nihkeä kotiturnaus Ruskeasuolla

C-tytöt järjestivät oman vastuuturnauksensa kotoisasti Ruskeasuolla – samaan aikaan, kun Maaniitun kotikaukalo oli tyhjillään Nurmijärvellä. No, nämä on näitä kummallisuuksia, joihin ehkä jo ensi kaudella saadaan korjausta…

dav

Toimitsijapöytä ryhdikkäänä

Päivän ensimmäisessä ottelussa Pro kohtasi SSV Redin, joka oli ehtinyt tullut jo kovin tutuksi kauden aiemmista otteluista.

IMG_3855

Alkuhuudosta se aina lähtee!

Avausmaalin iski Ida komean kuvion päätteeksi, jossa viimeisen syötön antoi Riikka.

IMG_3871

Ida iskee avausmaalin

 

IMG_3858

Minkan vauhdikas nousu tyhjään tilaan

Ensimmäinen erä oli tasaista taistelua, mutta erätauon jälkeen laatikkoon astelikin sitten varsin reipashenkinen SSV-ryhmä. Toisen erän teemana olikin puolustus… välillä enemmän, välillä vähemmän paniikissa. Ilman Emman huikeita pelastuksia olisi SSV ratkaissut ottelun jo tässä erässä, mutta joutui tyytymään vain kahteen maaliin (Emmalla erässä 15 torjuntaa, toisessa päässä Tinnalla kolme).

IMG_3865

Riikka nostaa hyökkäystä, Emma J ja Milja valmiina iskuun

IMG_3868

Miltsi veivaa, Reetta tukee

IMG_3883

Sara taistelee pallon omille

IMG_3893

Miljan nousu maalipaikalle

Päätöserässä Emma J:lle vihellettiin kaksiminuuttinen väärästä etäisyydestä – alivoimalla Pron otteet olivatkin jälleen oikein mallikkaita, maalia ei sentään päästy tekemään. SSV maalasi vielä kolmannen kerran, kun taistelua oli jäljellä vielä reilut kuusi ja puoli minuuttia. Pro otti aikalisän ajassa 42:00 ja maalivahdin pois ajassa 43:24, mutta ei onnistunut kavennuksessa ja näin sarjapisteet lähtivät itä-Helsinkiin. Hattu päästä SSV:lle ja etenkin sen toisen erän hurjalle näytökselle, voitto oli heille tässä ottelussa täysin ansaittu. Prosta parhaita otteita esitti ehdottomasti Emma, jolle ottelussa kaikkiaan 27 torjuntaa (SSV/Tinna 12). Myös kesken peliin mukaan hypännyt Verna oli pirteällä pelipäällä ja toi otteillaan iloista virtaa koko ryhmään – hienoa, Verna!

Plusmiinuksessa ei plussalle jäänyt kukaan – nollille pelasivat Ida, Reetta, Milla M, Miltsi, Annukka, Minka, Sanni, Verna, Johanna ja Viivi. Yhden pakkasmerkinnän pelaajat olivat  Trine ja Riikka, kaksi miinusta sarakkeeseensa saivat Milja, Sara, Isa ja Emma J.

Toisesta ottelusta M-Team haki pisteet Tiikereiltä ehkä yllättävänkin selvin 4-0 lukemin.

Kolmanteen otteluun SB-Pro lähti hakemaan pisteitä Blackbirdsiltä, mutta se osoittautuikin ennakoitua vaikeammaksi. Oma peli ei kulkenut juuri missään vaiheessa, mutta tunnustusta on annettava myös keravalaisryhmälle, joka etenkin puolustuspäässä jaksoi tehdä tiiviisti töitä ja sai aikaan myös muutamia vaarallisia vastahyökkäyksiä. 14. minuutilla Miltsi vapautti Idan maalin edestä maalintekoon ja näin avauserästä selvittiin johtoasemassa tauolle. Toinen erä jäi maalittomaksi – kahden erän jälkeen torjunnat Blackbirds 19, Pro kahdeksan – mutta tilanne siis edelleen vasta 1-0.

IMG_3900

Kolmanteen erään kumartui aloitukseen Verna, laitureinaan Sanni ja Trine

IMG_3917

Ja tästähän ei sitten mennä…!

 

IMG_3924

Aikalisä ja viime hetken ideat kehiin

 

IMG_3931

Tiukkaa taistelua – Milja, Annukka ja Minka puolustustehtävissä

Ja niinhän siinä sitten kävi, että mollivoittoinen päivä sai arvoisensa päätöksen, kun Blackbirsin hyökkäyspään kulmavaparista #21 nousi päättäväisesti kantille ja sivalsi tasoituksen, kun peliä oli pelaamatta enää 4:17. Samaan aikaan Pro käytti aikalisänsä ja koetti löytää keinot johtomaalin tekemiseen. Paras paikka tuli maalin edessä Milla M:lle, mutta tällä kertaa ei onnikaan ollut Millan matkassa. Pisteet jaettiin lukemin 1-1 ja tulos tiesi sitä, ettei lohkon voitto enää olisi Pron omissa käsissä, kuten vielä tähän saakka oli ollut.

Plussalle (+1) pelasivat Sanni ja Miltsi. Miinukselle (-1) jäivät Verna ja Reetta, muiden saldo oli plusmiinus nolla. Emmalle ottelussa 13 torjuntaa, vastustajan maalivahdille 28.

Neljännessä ottelussa SSV hävisi Tiikereille 4-7 ottelussa, jossa Tiikerit teki viimeisen maalin tyhjään verkkoon.

Päivän päätteeksi Blackbirds viritteli uutta yllätystä, kun tilanne M-Teamia vastaan oli kahden erän jälkeen vielä 1-1. Päätöserän alussa M-Team kuitenkin maalasi reilussa kolmessa minuutissa neljästi ja vei näin voiton luvuin 5-1.

Kun lohkossa on enää kaksi kierrosta pelaamatta, on M-Team kärjessä 16 pisteellä. Pro on 13 pisteellä kakkosena ja Tiikerit kolmantena 12 pisteellä. SSV:llä on kahdeksan ja Blackbirdsillä yksi piste. Päätöskierroksella 5.3. Pro kohtaa ensin M-Teamin ja voitto siitä ottelusta pitäisi vielä lohkovoitonkin mahdollisena. Siihen tosin tarvittaisiin vielä sekä voitto Tiikereistä, että SSV:ltä apua M-Teamia vastaan. Ei siis lopulta kuitenkaan mikään mahdoton yhtälö 😉

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa