UUTINEN | SB-PRO

13.02.2016

D-tytöiltä vahva esitys Lohjalla

D-tyttöjen Eliittisarjassa pelattiin Lohjalla täyteen ensimmäinen kierros, jonka jälkeen siis kaikki viisi joukkuetta ovat kohdanneet kertaalleen toisensa. Päivän avauksessa SSV ratkaisi ottelun Lohjaa vastaan jo avauserässä, jonka se selvitti komeasti 7-0 lukemin. Loppupeli meni verkkaisemmassa tahdissa ja lopulta SSV.n voitto kirjattiin maalein 10-1.

Toiseen peliin SB-Pro sai vastaansa sarjaan syyspelien jälkeen nousseen Tapanilan Erän, joka lohkon avausotteluissa oli hävinnyt selvästi sekä SSV:lle (1-7), että LosB:lle (3-8). Joukkueessa oli useita taitavia tyttöjä ja etenkin maalivahdin otteet olivat varsin mallikkaat. Pelillisesti ryhmä ei kuitenkaan avauserän alkua lukuunottamatta pysynyt nurmijärveläisten vauhdissa – loppulukemat 0-7 olisivat ilman maalivahdin lukuisia loistavia torjuntoja (kaikkiaan 29 koko ottelussa) olleet vieläkin selvemmät. Nupullekin tuli muutama maukas koppi toisessa päässä – saldona 11 torjuntaa ja nollapeli.

Pisteet jakautuivat aika tasaisesti: Idan tehot olivat 2+0, Reetan, Miljan ja Riikan 1+1, Vernan 0+2. Maalin makuun pääsivät lisäksi Annukka ja Milla M, Minkalle yksi syöttö.

Kolmannessa pelissä SSV ja PSS pelasivat kaksi erää tasaisissa merkeissä (3-3), mutta kolmannessa SSV:n tasaisempi ja laadukkaampi viisikkopeli ratkaisi pelin valkopaidoille. 6-4 voitto oli kokonaisuutena aivan ansaittu ja näin SSV varmisti itselleen piikkipaikan lohkon puolivälin krouvissa.

Neljäs ottelu pelattiin LosB:n ja SB-Pron välillä. Avauserä oli maaliton ja siinä pelattiin varsin hyvää ja vauhdikasta salibandyä puolin ja toisin. Toisessakin erässä otteet molemmilla jatkuivat laadukkaina, mutta Pro hivuttautui kuitenkin maali maalilta karkuun ja erätauolla johto oli jo 5-1. Viimeisessä erässäkin erässä pidettiin vielä vauhtia yllä ja kaiken kaikkiaan ottelu oli erittäin hyvä esitys molemmilta. Pron voittolukemat lopulta 8-2, mutta omat paikkansa pelissä oli myös Lohjalla. Nupulle ottelussa 15 ja Lohjan maalivahdille 25 torjuntaa.

Riikka merkkautti tehot 1+3, Ida 3+0, Annukka 2+1, Minka 1+1 ja Reetta 1+0.

Päivän päätteeksi PSS marssi Erän yli maalein 10-2.

Pro oli ylivoimalla tehokas – molemmat päivän yv:t hyödynnettiin, Erä-pelissä aikaa meni 51 sekuntia (Riikka/Milja) ja Lohja-pelissä vain kolme sekuntia (Annukka/Minka). Ainoa oma jäähy vastaavasti kestettiin takaiskuitta LoSB-pelissä.

Plusmiinustilastossa päivästä selvisivät kärjessä Minka ja Riikka (+11). Minkan sarakkeeseen LoSB-pelissä +8, joka oli siinä pelissä aikalailla maksimisuoritus. Reetta ja Ida saivat päivän saldokseen +10 ja Annukka +9. Kolmeen plussaan päätyivät Milja, Sara, Milla M ja Verna ja Isalle plussaldoa kertyi kaksi.

Lohkon puolivälissä kärjessä SSV (7p), toisena SB-Pro (6p) ja kolmantena PSS (+5). Neljäntenä on LosB (2p) ja Erän pistetili on vielä avaamatta.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa