UUTINEN | SB-PRO

01.02.2016

A-tytöille viikonloppuna voitto ja tappio

Perjantaina matkattiin Sipooseen sarjakärki ÅIF:n vieraaksi. Pieni epävarmuus leijaili ilmassa ennen peliä neljän palaajan sairastuttua ottelun alla. Myöskään ÅIF ei aivan parasta mahdollista kokoonpanoaan jalkeille otteluruuhkassa saanut.

Ottelun ensimmäinen erä oli varsin varsin vauhdikas ja maaleja tehtailtiin vuoronperään. Ensimmäiselle erätauolle mentiinkin Pro:n 4-5 johtolukemissa. Toisessa erässä siirryttiin höntsäilyyn ja pelin taso putosi molemmilla joukkueilla. Vierasjoukkue oli maalipaikoissa kuitenkin tehokkaampi ja  teki toisessa erässä kolme maalia ÅIF:n jäädessä nollille.

Kolmannen erän alussa ÅIF kavensi vielä lukemiksi 5-8 ja peli näytti menevän jännäksi. Mutta kuten tällä joukkueella näyttää olevan tapana, niin varmin keino varmistaa voitto on hankkiutua alivoimalle. Eli kaksi alivoimaa ja kaksi alivoimamaalia. Niiden myötä taululle loppulukemat 5-10 ja Pro:n vierasvoitto.

Ottelun ehdoton tähti oli tehot 2+2 summannut ja Pro:n parhaaksi valittu Melina Rissanen. Toinen tehopelaaja oli Sara Piispa tehoin 0+3.

Myös Jannika Kiiski maalissa pelasi loisto-ottelun ja torjui 17 kertaa.

 

Sunnuntaina oli odotettavissa kovaa kyytiä Pro:n sairastuvan pullistellessa edelleen ja KooVee:n saapuessa vieraaksi lähes täydellä tähtisikermällään. Kirkkainpina näistä tietysti Kaupin sisarukset. Pro:lla mukana kahdeksan B-ikäistä ja yksi C-ikäinen peluri.

Ottelun ensimmäinen erä oli kuitenkin todella tasainen ja molemmilla oli paikkansa. Varsinkin Pro:n ykkösketjun peli rullasi mallikkaasti. Ensimmäiselle erätauolle mentiin 2-2 tasalukemissa.

Toinen erä oli sitten täysin Kooveen ja he tekivätkin kolme maalia Pro:n jäädessä nollille. Ja ilman Ira Moilasen loisto koppeja olisi vierailija varmasti karannut kauemmaksikin.

Kolmanteen erään saatiin taas taistelutahto päälle ja peli tasoittui. Erän puolivälissä KooVee teki jo kuudentensa ja peli näytti pelatulta. Taistelu kuitenkin palkittiin ja Pro kavensi kahteen kertaan ja peli oli viisi minuuttia ennen loppua 4-6 lukemissa. Hyvistä paikoista huolimatta lähemmäs ei päästy ja KooVee lopetti kotijoukkueen pyristelyn tekemällä loppulukemat 4-7 ajassa 59.28.

Hieno taistelu kaikesta huolimatta ja valmennusta lainatakseni. ”harvoin tappiollisesta pelistä jää näinkin hyvä fiilis”.

Ottelun tehokkaimmat Pro pelurit olivat Emmi Lindh 2+1 ja Julia Eskonen 1+2

Maalissa hienosti torjuneelle Ira Moilaselle peräti 29 torjuntaa.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa