UUTINEN | SB-PRO

20.01.2016

A-tytöt viikonloppuna kahteen voittoon

Lauantaina A-tytöt saivat vieraita Lappeenrannasta, kun NST oli saapunut Tiger Sports Areenalle. Ottelu näytti etukäteen tasaiselta, kun NST:n tiedettiin valmistautuneen otteluun huolella ja saaneen mukaan, niin kaikki liiga- kuin tyttömaajoukkuepelaajansakin. Kotijoukkueenkin kokoonpano kuitenkin näytti poikkeuksellisen vahvalta kun mukaan liigasta saatiin Daniela, Sara, Anu ja Tiia. Mukana kuitenkin oli jo tuttuun tapaan seitsemän B-ikäistä pelaajaa.

Itse ottelu ei kuitenkaan ollut tasaista nähnytkään. Ottelu eteni erittäin Pro:n  3-0, 4-0 ja 5-0, eli päättyi kotijoukkueen 12-0 voittoon. Peli oli alusta loppuun täyttä Pro:n hallintaa kuten maalivahtien torjunnatkin kertovat: Pro Tiia Mustonen 10 torjuntaa ja NST Venla Vainikka 30 torjuntaa. Ehkäpä kauden tasapainoisin esitys tytöiltä, varsinkin puolustuspelin osalta. Hyökkäyspäässä sen sijaan ilmeisesti säästeltiin osumia tuleviin koitoksiin. Kotijoukkueen parhaatpistenikkarit ottelussa olivat Tuija Heinonen 2+2, Sara Piispa 2+2, Anu Raatevaara 2+1 ja Melina Rissanen 1+2.

Ottelun parhaana Pro-pelaajana palkittiin Sara Piispa

 

Sunnuntaina olikin edessä todella kova koitos, josta ei etukäteen ajatellen ollut paljoa odotettavissa. Vastaan asteli Tapanilan Erä liigassakin jo meritoituneine pelaajineen. Pro:lla lauantaina mukana olleet liigapelaajat viettivät ansaittua vapaapaivää ja nyt kotijoukkueen B-ikäisten määrä kokoonpanossa nousikin jo kymmeneen pelaajaan. Pelit Erää vastaan ovat aina olleet erittäin kovavauhtisia ja tunnerikkaita. Tämä peli ei tehnyt poikkeusta.

Kolhuja ja törmäyksiä sattui ympäri kenttää koko ottelun ajan, mutta peli pysyi hyvin tuomareilla näpeissä. Pro sai otteluuun loisto alun ja oli ensimmäisen erän puolivälissä jo 2-0 johdossa Emmi Lindhin ja Nina Wickmanin maaleilla. Erä kavensi ajassa 17.57 ja ensimmäiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen 2-1 johdossa. Toisen erän alkupuoli oli Pro:n hallintaa ja Melina Rissasen 4-1 maali ajassa 33.33 sai Erän ottamaan aikalisän. Ottelu eteni kuitenkin loppuun asti kotijoukkueen komennossa ja ottelun päättyessä tulostaululla komeilivat Pron:n 7-4 voittolukemat.

Maalissa Jannika Kiiski sai kasaan 15 torjuntaa joissa mukana muutama todellinen ”gamesaver”

Pisteiden teossa kunnostautuivat Melina Rissanen 2+1 ja Julia Eskonen 2+1.

Ottelun parhaana Pro:laisena palkittiin Julia Eskonen

 

Huikea taistelu ja voitto kauden parhaalla esityksellä. Varsinkin puolustuspeli oli rautaa. Upeaa tytöt!

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa