UUTINEN | SB-PRO

16.01.2016

Classic nappasi voiton

Tänään oli vuorossa Classicin ja SB-pro:n kauden kolmas kohtaaminen. Jälleen kerran faktat pöytään, häviö tuli lukemin 6-3. Pron kannalta kaksi ensimmäistä erää olivat hyviä, mutta kolmannessa kotijoukkue pelasi paremmin ja varmisti voittonsa.

Kyseessä oli tapahtuma-ottelu ja väkeä riitti. Ottelun alussa yleisölle tarjottiinkin hienoa viihdettä. Classic ja Pro osoittivat olevansa todella tasaisia, eikä kumpikaan saanut yliotetta toisesta.

Mutta on kuitenkin todettava, että Classicin hyökkäykset olivat hieman hallitumpia kuin Pro:lla. Nurmijärveläisten hyökkäykset perustuivat enemmän vauhtiin ja sitä riittikin.

Pro siirtyi johtoon ajassa 06.10. Maalarina toimi Ella Sundström. Esityöstä vastasi Elina Kujala. Siinä on vaan jotain niin upeaa, kun Tampere-Areena hiljenee.

Peli jatkui tasaisena, mutta Pro tuntui saavan maalistaan lisää energiaa. Taistelu pelin hallinasta olikin todella TULISTA! Pro koki kuitenkin takaiskun hetkeä ennen erätaukoa. Pallo löysi tiensä Tiltu Siltasen selän taakse Minna Kallion toimesta.

Toisesta erästä jäi parhaiten mieleen kaksi nopeaa maalia. Ensin ajassa 33.04 hurrasi kotiyleisö, kun Siru Kekkonen siirsi kotijoukkueen 2-1 johtoon. Mutta tuskin peliä ehdittiin edes jatkaa ennen kuin Pro tuli ja iski pelin tasoihin ajassa 33.41. Maaliverkkoja heilutti Laura Hietamäki, Tiia Ijäs tarjoili syötön.

Classic käänsi ottelun edukseen kolmannessa erässä. Peli alkoi pyöriä Pro:n päässä, eivätkä vieraat pystyneet vastaamaan kotijoukkueen tempoon. Tuloksena oli neljä kotijoukkueen maalia, ja peli oli selvä. Pro iski kolmannen maalinsa pelatessaan ilman maalivahtia juuri ennen päätössummeria, joten ottelu päättyi 6-3.

Suuri kiitos Classicille hienosta tapahtumasta. Tälläistä oheistoimintaa tarvitaan lisää, KIITOS!!

Ottelun pöytäkirja.

Juho Kojima

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa