UUTINEN | SB-PRO

16.01.2016

C-tytöille voitot Aluejatkosarjassa

C-tytöt pelasivat Tiger Sport Areenalla Aluejatkosarjan kierrokset viisi ja kuusi, jonka jälkeen sarja on puolivälissä. Tarkoitus oli ennen illan pelejä lepuuttaa joukkueen D-ikäisiä, joilla olisi seuraavana aamuna jo D-pelit Porvoossa. Viime hetkellä kuitenkin rivistä tipahtivat C-ikäset Johanna, Viivi ja Trine. Kun jo aiemmin tiedossa oli, ettei D-ikäisistä Minka ole pelikuntoinen, lähdettiin vuoden 2016 ensimmäisiin sarjapeleihin viidellä C- ja kahdeksalla D-tytöllä.

Päivän avausottelussa M-Team oli voittanut Tiikerit 4-2 ja vankisti näin asemaansa lohkon kärjessä. Toiseen otteluun SB-Pron vastustajaksi asettui SSV Red, joka oli joukkueiden avauskohtaamisessa poistunut kentältä 0-6 hävinneenä, mutta vuodenvaihteen HFC:ssa voittanut katkerasti rankkareilla C-tyttöjen välierän, joten revanssiasennetta ei peliin tarvinnut juurikaan kaivella.

Peli oli tasainen ja aina, kun Pron sai hieman kaulaa, tuli SSV tiukasti imussa. Sanni ja Reetta veivät Pron avauserässä 2-0 johtoon, mutta toisen erän 11. minuutilla peli oli tasan 3-3, kun Sanni oli osunut toistamiseen ja SSV kolmesti. Erän loppuun Annukka teki Prolle taukojohto-osuman 4-3. Päätöserässä osui ensin Ida, sitten SSV ja lopuksi Miltsi teki päätöslukemat 6-4, kun ottelua oli jäljellä enää 1:18. Molemmat käyttivät loppuhetkillä aikalisän, jäähyjä ei ottelussa vihelletty. Maalivahtien torjunnat Pro/Emma 11, SSV/Siljamäki 21.

Pro laukoi ottelussa 41 kertaa – eniten kuteja ampuivat Messi 8, Sanni 7, Miltsi ja Ida 6, Sara 5. Plusmiinuksessa kärjessä oli viisikko Messi, Annukka, Reetta, Milla M ja Miltsi, joilla kaikilla saldona oli +2.

Päivän kolmannessa ottelussa M-Team voitti Blackbirdsin 5-1 ja seuraavassa ottelussa SSV Red kaatoi Tiikerit 5-2 oltuaan ottelussa alussa tappiolla. Näin M-Teamin asema sekä SSV:een, että Tiikereihin vahvistui.

SB-Pro voitti illan päätteeksi Blackbirdsin 5-1 pelissä, jossa avauserä mentiin kävellen ja ilman maaleja. Toiseen erään Pro nosti hieman kierroksia ja paransi tekemistä kaikilla osa-alueilla – tuloksena kolme maalia, maalareina Ida, Miltsi ja Riikka. Viimeisen erän neljännellä minuutilla Blackbirdsin #78 teki yhden päivän komeimmista osumista, aivan Emman maalin ylänurkkaan. Sanni kuittasi vanhanaikaisella varsin pian ja pelin loppulukemat 5-1 näpäytti Messi kierrettyään ensin maalin ja hyödynnettyään hänelle avatun väylän etunurkalle.

Blackbirs-pelissä Pro ampui kaikkiaan 71 kertaa – innokkaimmin laukoivat Messi 12, Sanni 10, Milla M 8, Riikka ja Milja 7 kertaa.  Emma J:n ruuti kuivui päätöserään, jossa hän ampui neljästi ja osumakin oli varsin lähellä. Emmalle ottelussa 13 ja vastustajan maalivahdille 33 torjuntaa.

Päivän tehokkaimmat pisteiden valossa olivat Sanni 3+3, Miltsi 2+2, Ida 2+1, Riikka 1+2 ja Annukka 1+1. Plusmiinustilastossa ykkösenä oli Riikka +4 ja seuraavina olivat +3:lla Messi, Ida ja Annukka.

Kun sekä M-Team, että SB-Pro voittivat omat ottelunsa, jatkavat ne lohkon kärjessä 10 pisteellä. Kolmantena on Tiikerit (6), neljäntenä SSV Red (4) ja viimeisenä vielä pisteittä Blackbirds. Sarjan seuraavat kierrokset pelataan 30.1. Campo-Sportissa, jolloin Pro kohtaa M-Teamin ja Tiikerit.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA