UUTINEN | SB-PRO

13.01.2016

Liiganaiset Classicin kimppuun

SB-Pro:n Liiganaiset matkustavat perjantaina Classicin vieraaksi Tampereelle. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Voitot ovat tasan 1-1. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat juuri ennen joulua Suomen Cupin merkeissä, Pro joutui taipumaan ja Cup päättyi siihen.
Classic on tällä hetkellä yksi salibandypiirien kovimmista puheenaiheista, voitettuaan Crackersin 27-3. Tamperelaiset rikkoivat ottelussa Naisten salibandyliigan yhden ottelun maaliennätyksen.
Tamperelaisten Nina Rantala teki ottelussa hurjat pisteet (7+5). Tämän lisäksi Ella Alanko merkkautti tehot 5+1.
On täysin selvää, että perjantain ottelusta tulee Pro:lle erittäin haastava. Tottahan toki on selvää, että myös nurmijärveläisiltä löytyy tarvittaessa tulivoimaa (Hietamäet ja Kujalat).
SB-Pro:n pelaamisen täytyy yltää paljon paremmalle tasolle, kuin edellisessä ottelussa turkulaisia vastaan. Toisaalta Classicin ja Pro:n väliset ottelut ovat aina tarjonneet aina jotain pientä ekstraa, joten joukkueen motivointi tuskin tuottaa hankaluuksia.
Nämä ottelut ovat suomalaisessa naisten salibandyssä niitä, joita yleisö odottaa innolla, koska kentällä nähdään niin monia huippupelaajaa.
Maalivahdit ovat monesti nousseet tärkeään rooliin näiden joukkueiden peleissä. Tälläkään kertaa emme varmasti pety, sillä melko varmasti Pro:n maalilla näemme Tiltu Siltasen ja kotijoukkueen maalille astelee varmasti Kreeta Lakkala, joten tasokas kamppailu on tulossa.
Ottelu pelataan siis Tampere-Areenalla perjantaina kello 18.30.

Juho Kojima

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa