UUTINEN | SB-PRO

11.01.2016

SSBL Etelä-Suomen haastajasarja E1-pojat

E1-pojat pelasivat syyskauden pelit haastajasarjan lohkossa 5. Samassa lohkossa pelasivat Loiske, PEP Juvanaalit, M-Team II, LoSB II ja GrIFK Black.

10.10.2015 pelattiin ensimmäinen sarjaturnaus uudessa K3-areenassa Espoossa. Vastassa olivat Loiske sekä PEP Juvanaalit. Heti ensimmäinen peli osoitti, että joukkue on hyvin maalin nälkäinen ja ottelu päättyi poikien tiukkaan 11-10 voittoon. Toisessa ottelussa maalin teko jatkui ja ottelu päättyi poikien 7-5 voittoon. Päivän tsempparipalkinnon sai Kasper S.

1.11.2015 toinen sarjaturnaus Esport Areenalla. Vastassa GrIFK Black ja M-Team II. Ensimmäinen ottelu osoittautui todella jännittäväksi loppuun saakka. Taistelusta huolimatta GrIFK voitti ottelun 7-6. Toisessa ottelussa edellisestä pelistä ei ollut enää tietoakaan ja selvä voitto M-Teamistä luvuin 10-4. Päivän tsempparipalkinto Sakulle.

15.11.2015 sarjapelit jatkuivat Lohjalla Tennarissa. Vastassa olivat LoSB II ja Loiske. Ensimmäinen ottelu oli maalijuhlaa ja lopputulos pojille 11-1. Toinen ottelu Loisketta vastaan oli alusta alkaen tasaista vääntöä. Lopulta kuitenkin voitto pojille 9-6. Päivän tsempparipalkinnon sai Eljas.

29.11.2015 sarjaturnaus Esport Areenalla. Vastassa tällä kertaa PEP Juvanaaalit ja GrIFK Black. Maalihanat olivat auki molemmissa peleissä ja hienoja maaleja nähtiinkin. PEP Juvanaaleista voitto lukemin 12-7 ja GrIFK :sta voitto lukemin 14-6. Tsempparipalkinto tästä päivästä Samulille.

12.12.2015 viimeinen sarjaturnaus Hakaniemen Arena Centerissä. Vastassa M-Team II ja LoSB II. Ensimmäinen peli oli todella tiukka ja tasainen. M-Team johti ottelua kolmannessa erässä jo 4-2, mutta loistavalla loppukirillä pojat takoivat tasoihin ja lopputulos oli 4-4. Toisessa ottelussa peli taas vapautui ja maaleja tehtiin vauhdikkaaseen tahtiin. Ottelu päättyi katkaisuun 14-2 ajassa 42.36. Päivän tsempparipalkinto Opille.

Yhteenvetona lohkovoitto ja nousu kevätkaudeksi välisarjaan. Maaliero 46. Tehtyjä maaleja 98 ja päästettyjä 52. Joukkueessa paljon maalintekovoimaa ja halua niin hyökkääjissä kuin puolustajissakin. Maalivahtipeli on myös ollut hyvää vaikka omissakin on paljon soinut veskareista johtumatta. Puolustaminen koko kentän laajuudelta ja syöttöpelin kehittäminen on hyviä tavoitteita kevätkaudelle.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa