UUTINEN | SB-PRO

11.01.2016

Helsinki Floorball Cup 2016

Joukkue osallistui jo perinteiseen HFC-turnaukseen, joka pelattiin Helsingissä 2.-4.1.2016. Joukkue pelaisi haastajasarjassa lohkossa B. Samassa lohkossa SB Vantaa White, TusBy04, Blackbirds ja Talsi Krauzers Latviasta. Turnaus oli joukkueelta kovin aamupainoitteinen ja kaikki ottelut pelattiinkin aikaisin aamulla.

Turnaus alkoi lauantaina Arena Center Myllypurossa. Vastassa olivat SB Vantaa ja Blackbirds. Molemmista otteluista pojille voitto. SB Vantaata vastaan ottelu päättyi 5-3 ja Blackbirdsiä vastaan 10-3. Fairplay pelaajat olivat ensimmäisessä ottelussa Joonatan ja toisessa Saku.

Sunnuntaina pelit jatkuivat Myllypurossa. Ensimmäisessä ottelussa pojat voittivat TusByn 6-2. Fairplay pelaajana Opi. Toisessa pelissä pääsimme pelaamaan Latvialaista Talsi Krauzersia vastaan. Vastustaja oli nopea ja taitava. Heille lopulta voitto luvuin 6-3. Fairplay pelaajana Kasper S.

Alkulohkon tuloksena lohkon kakkossija. Tehtyjä maaleja 24, päästettyjä 9.

Maanantai-aamuna pelit jatkuivat Ruskeasuon Arena Centerissä. Puolivälierä vastustajana Barrakuda Venäjältä. Jo etukäteen tiedettiin, että kova vastustaja puolivälierään saatiin vastaamme. Kyseistä joukkuetta vastaan olimme pelanneet samassa turnauksessa vuosi sitten.

Pojat taistelivat hienosti nopeiden ja taitavien venäläisten kanssa. Ensimmäinen erä pelattiin tasan 0-0 vaikkakin peli pyöri suurimman osan erästä meidän puolustuspäädyssä. Ensimmäisessä erässä nähtiin koko joukkueen puolustamista. Toisessa erässä vastustaja ratkaisi pelin ja voitti sen lopulta selvästi 4-0. Fairplay pelaajana Tuomas.

Valmentajan silmin peli oli meidän maalintekonälkäiselle joukkueelle hyvä ja opettava. Jokaisessa vaihdossa pitää olla hereillä, valmiina peittämään vetoja ja puolustamaan koko kentän laajuudelta. Vaikka turnaus päättyi tähän peliin on aina hienoa päästä pelaamaan ulkomaalaisia joukkueita vastaan. Lopulta Barrakuda voitti koko turnauksen ja Latvialainen Talsi Krauzers oli kolmas. Kaksi häviötä turnauksessa siis meiltä, molemmat mitalijoukkueille.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa