UUTINEN | SB-PRO

10.01.2016

Voitto ja tappio B-tytöille

SARJAPELIT 9.1 ja 10.1

 

Vuoden 2016 sarjapelit starttasivat B-tyttöjen osalta 9.1 kotipelillä Tiger Sport Arenalta, jossa vastaan tulivat Erän tytöt. Tahtipuikko oli alusta asti tyttöjen hallussa ja tunnin tehollisen uurastuksen jälkeen tulostaululla oli numerot 10-1. Kaksi pistettä siis Nurmijärvelle.

 

Seuraavana päivänä pelit jatkuivat Porvoossa PSS:n tyttöjä vastaan. Liekkö jalka painanut vai liekkö vetoketju jäänyt hieman takista auki edellisen voiton jäljiltä kun koneesta ei ihan irronnut kaikkia tehoja. Peli päättyi PSS:lle 1-6, vaikka laukauksien suhde antaisi olettaa jotakin aivan muuta. Usein jos vastustajan maalia kohti saadaan tuo määrä laukauksia, saadaan korjattua myös voitto. Nyt sitä ei tullut, kertooko se laukausten laadusta vaiko maalivahdin taidoista ?. Tai sitten molemmista.

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa