UUTINEN | SB-PRO

04.01.2016

B-tytöille kultaa HFC turnauksessa

 

B-tytöt aloitti vuoden palaamalla perinteisessä HFC turnauksessa 316 muun joukkueen kanssa 2-4.1. Pelit alkoivat lauantaina Ruskeasuolla jossa ensin vastassa oli PSS. Pelissä oli havaittavissa pientä alkukankeutta, mutta peli kääntyi tytöille 2-1. Päivän toiseen peliin tuli jo rentouttakin mukaan ja se oli selkeä 8-0 tytöille.

 

Sunnuntaina jatkuivat pelit Espoossa ja ensimmäisessä pelissä vastassa oli Blackbirds, jonka tytöt hoiteli numeroin 3-1. Sunnuntain toisessa pelissä kaukalon toiseen päähän näytti tulevan tyttöjä heinolasta. Lopuksi 30 minuutin päästä tulostaululle jäi lukemat 6-1

 

Puolivälierissä maanantaina ennen heräämistä vastaan asettui uusi tuttavuus Jokerit. Ylätys oli suuri kun tytöt olivatkin hereillä ja pelasivat järkevällä pelillä loppunumeroiksi 8-1. Ja näin tytöt passittivat Jokerit kotimatkalle takaisin nukkumaan. Seuraavaksi välierissä vastaan tuli Northers Starin tytöt, joilla ilmeisesti ol mukana myös A-tyttöjä. Hetken pelin jälkeen oltiin jo 0-2 tappiolla, mutta Emmi ja Melli tehtailivat vuorotellen maaleja joista viimeinen ja johtomaali 4-3 tuli viimeisellä minuutilla. Tämä siis tarkoitti että tytöt pelaisifat finaalissa, ja toinen sinne selvittänyt joukkue oli Blackbirds.

 

Finaalipeli repesi jo melko alkuvaiheessa ja lopputulos oli 7-0 ja näin siis tyttöjen kaulaan ripustettiin kultaiset mitalit. Osalle tytöistä kultainen mitali oli jo neljäs HFC turnauksesta.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa