UUTINEN | SB-PRO

21.12.2015

Liiganaisille tappio Suomen cupissa

Liiganaiset palasivat MM-kisojen jälkeen normaaliin arkeen kun runkosarja jatkui kotiottelulla PSS:ää vastaan sekä Suomen Cupin ottelu heti seuraavana päivänä. Mitä ilmeisesti edellisen päivän ottelu ja MM-ottelut painoivat vielä jaloissa sillä yhteensä 6 pelaajaamme esiintyi MM-areenalla mikä lienee osa syynä heikkoon tulokseen viikonlopun peleistä. MM-kisoissa pelasivat Hana Sladeckova ja Denisa Rotajova Tsekin maajoukkueessa sekä Elina Kujala, Karoliina Kujala, Silja Eskelinen ja Laura Hietamäki.

Edellisenä päivänä PSS:lle hävitty 6-8 sai jatkoa kun Campoon asteli myös edellisenä päivänä otellut Classic joka oli ottanut jatkoaika voiton NST:stä myöhäisillan pelistä.

Alku näytti lupaavalta ja Pro hallitsikin palloa mutta ottelun edetessä ote hieman lipsui ja tilanne oli toisen erän alussa jo 0-3 ja kolmanteen erään mentiikin tilanteessa 1-4. Kolmas erä lupailikin hyvää kun Pro sai kaksi salama maalia mutta tämä ei riittänyt vaan Classic meni menojaan ja voitti ottelun lopulta selvin 3-8 numeroin.

Liiganaisten pelit Suomen Cupissa päättyivät kolmanteen peliin ja Classic jatkaa tästä otteluparista finaaliin jossa kohtaa NST:n Lappeenrannasta!

Juho Kojima

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa