UUTINEN | SB-PRO

19.12.2015

A-tytöt niukalla tappiolla joulutauolle

Syyskauden päätösviikko oli tytöille rankka, kun tiistaisen KooVee pelin jälkeen lauantaina Ruskeasuolla vastaan asteli sarjan suurin mestarisuosikki M-Team. Tässä pelissä oltiin samalla kokoonpanolla kuin tiistaina Ylöjärvellä, eli ilman liiga-apuja. M-Team taas marsitti otteluun kaikki tähtensä.

Pro sai otteluun upean alun, kun Maria Aller siirsi vierasjoukkueen ajassa 8.06 jo 2-0 johtoon. Sitten alkoikin reilun viiden minuutin musta jakso jonka aikana M-Team teki peräti viisi maalia. Varsinkin Tiimin junnutähti Taru Nordman vaikutti täysin pitelemättömältä. Ottelu ajassa 13.54 jo jo tilanteessa 5-2 kotijoukkueelle.

Ensimmäisellä erätauolla Pro vaihtoi maalivahtia, mutta toinen erä oli kuitenkin edelleen M-Teamin hallintaa Pro:n tuskaillessa kotijoukkueen miesvartionnin kanssa. Toiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen 6-3 johtolukemissa.

Tiistain pelistä oli kuitenkin ilmeisesti saatu oppia siitä, että peli kestää 60 minuuttia ja kaikki on mahdollista kunnes loppusummeri soi. Kolmas erä oli täysin Pro:n hallintaa ja ottelu saatiinkin lopulta 5-6 lukemiin ja tasoitusta haettiin voimalla loppuun asti. Kunniakas tappio ottelusta kuitenkin tuli, mutta taas saatiin lisäuskoa omaan tekemiseen.

Pro:n tehokkain pelaaja ottelussa oli Roosa Räsänen 2+0

Loistavan syksyn jälkeen A-tytöt lähtevät joulutauolle sarjan neljänneltä sijalta.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa