UUTINEN | SB-PRO

04.12.2015

Naiset II
Joukkueemme pelaa SSBL:n alaista sarjaa 2 divisioonassa. Pelejä meillä on noin kerran tai kaksi kuukaudessa ja pelit pelataan turnausmuotoisina. Joukkueessamme on  tällähetkellä 14 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Treenaamme kaksi kertaa viikossa Maaniitun koululla, tiistaisin klo 20.00-21.45 ja torstaisin 17.00-18.30. Valmentajaa meillä ei tällä hetkellä ole, vaan vedämme treenit pienryhmissä vuoroviikoin. Turnauksissa päävastuun kantaa  yhdessä kapteeniston jäsenistö Päde ja Johku, sekä JoJo Miina.
Kaikilta pelaajilta löytyy kokemusta salibandysta vuosien ajalta. Varsinaisia tavotteita joukkueellamme ei ole vaan pelaamme pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin voitto mielessä. Treeneissä mennään hyvällä sykkeellä ja toisia kannustaen.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa