UUTINEN | SB-PRO

04.12.2015

Etsitkö joukkuetta?

Lojuuko salibandymailasi toimettomana varastossa? Vipattaako salibandyjalkaasi?

Olemme salibandyjoukkue, joka treenaa ja pelaa siksi, koska salibandy on hauskaa. Treenaamme kaksi kertaa viikossa ja vaikka pelaajiemme silmäkulmasta löytyy pilkettä, haluamme silti treenata laadukkaasti ja tehdä asiat kunnolla. Monilla pelaajistamme on vuosien kokemus lajista ja siitä syystä pyrimme pelaamaan myös taktisesti järkevää salibandyä. Tällä hetkellä treenaamme ja pelaamme ilman valmentajaa ja siitä syystä jokainen pelaaja voi tuoda omia ideoitaan ja ajatuksiaan yhteiseksi hyödyksi treeneihin sekä peleihin.

Jos koet, että sopisit kirjavaan joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään treeneissämme. Treenaamme Maaniitun koululla tiistaisin klo. 20.00 ja torstaisin klo. 17.00. Ei se mitään ota, jos ei annakaan!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa