UUTINEN | SB-PRO

04.12.2015

Alkukauden mietteitä

Joukkueemme pysyi aika samanlaisena edelliseen kauteen verrattuna. Muutama pelaaja lähti, toisia tuli tilalle, mammalomailijoita tuli takaisin ja muutama taas jäi pois iloisen perheuutisen saattelemana. Viime kausi oli todella hyvä ja oletimme tietenkin jatkavamme vahvaa linjaa. Muutama harjoituspelikin tuli pelattua ennen kauden alkua, hyvällä menestyksellä. Uudet pelitaktiikat eivät tuntuneet treeneissä niin haastavilta ja pelaaminen oli kivaa. Valmentaja jäi pois, mutta se ei tuntunut haittaavan. Olihan meillä hieno joukkue ja ammattitaitoinen kapteenisto.

Mutta kuinka ollakaan. Sarja alkoi. Uusia/vanhoja vastustajia oli vastassa, mutta kaikki ei sujunutkaan niin kuin strömsössä. Uusi pelitaktiikka tuotti hiukan hankaluuksia. Joka pelissä oli paikalla hieman eri kokoonpano. Emme vain saaneet tyypillistä draiviamme päälle. Pelit olivat tiukkoja. Siitä kertoo tulokset. Jäimme vain muutaman tai yhden maalin päähän voitoista.

Olemme nyt tehneet kaksinkertaisen työn voitontahtomme löytämiseksi. Varsinkin oman pään puolustuksen suhteen. Joka pallon eteen on mentävä. Viimeisin peli antoi jo hyviä merkkejä pelillisesti ja taidollisesti. Tästä on hyvä jatkaa kohti voittojen tielle.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa