UUTINEN | SB-PRO

30.11.2015

Tyttö – tule mukaan harrastamaan salibandya!

Salibandy on hauska, vauhdikas ja monipuolinen laji, joka sopii erinomaisesti tytöille. SB-Pro Nurmijärvi on Suomen ykkös seuroja tyttösalibandyn edelläkävijänä. Seurassamme pystyt harrastamaan salibandya kaikissa ikäluokissa osaavassa, innostavassa ja luotettavassa ilmapiirissä. Mukaan voit tulla halusit sitten vain pitää hauskaa kavereittesi kanssa tai menestyäksesi salibandyssa.

Hauskaa joukkueen kanssa

Joukkueen kanssa toimiminen ja yhteisten kokemusten kerääminen luo myös salibandyn ulkopuolisia taitoja ja ihmissuhteita, jotka kantavat läpi elämän. Salibandy-harrastuksen kustannukset koostuvat seuran jäsenmaksusta, pelaajalisenssistä ja joukkuemaksuista, joilla katetaan harjoittelun ja pelien kustannuksia. Yhden kauden aikana harrastus tulee maksamaan noin 350-450 euroa. Maksua kerätään tasaisesti kuukausittain läpi kauden. Varusteiksi riittävät sisäpelikengät ja –vaatteet, salibandymaila, juomapullo ja suojalasit.

Harjoituksia on noin 2-4 kertaa viikossa eri puolella Nurmijärveä ja pelit ovat pääsääntöisesti viikonloppuisin. Harjoituksia ja pelejä vetävät
koulutetut valmentajat. Joukkueen toimintaa organisoi joukkueenjohtaja. Vanhemmat kokoontuvat yhteen 1-2 kertaa vuodessa suunnitte-
lemaan joukkueen toimintaa.
Ota yhteyttä – etsimme uusia urheilullisia tyttöjä koko ajan!
Mukana on paljon tyttöjä, jotka ovat juuri aloittaneet lajin, joten
aiempaa kokemusta ei tarvita.

C-tytöt (2001-2001 -syntyneet)

D-tytöt Musta, (vuonna 2003-2004 -syntyneet)

DE-tytöt, (vuonna 2003-2006 -syntyneet)

Salibandyyn tutustuminen koulullesi!

SB-Pro kiertää Nurmijärven ala-asteilla ja päiväkodeissa esittelemässä lajia tytöille. Tilaa nyt ilmainen noin tunnin mittainen esittely kouluusi tai päiväkotiisi. Sinun tarvitsee järjestää vain tila ja ryhmä paikalle, me hoidamme loput.

Lisätietoja:

Reijo Arokoski
Seuratyöntekijä
040-5725550

reijo.arokoski@sb-pro.fi

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA